Világot verni Tokajival tudunk, de a magyar pezsgőre is legyünk büszkék!
A jó dolgokért rajong az ember, a champagne pedig a megfizethető luxus. A győzelemnél megérdemled, a vereségnél szükséged van rá.
A jó dolgokért rajong az ember, a champagne pedig a megfizethető luxus. A győzelemnél megérdemled, a vereségnél szükséged van rá.
Interjú Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológussal, az Örökölt sors című könyv szerzőjével.
Exkluzív interjú Pataki Zitával és Szárnyas Attilával.
Milyen a jó bulvár, mitől értékes a tartalom, merre tart a digitalizáció és hol van ebben a történetben maga az ember? Interjú Csermely Ákossal.
A világbékét még ugyan nem tűzte ki maga elé célul, de az általa mentorált startupok lassan szétrúgják a világot. Balogh Péterrel beszélgettünk.
„A pezsgő a kezdet és a vég. Alfa és Omega. Bármilyen étel mellé párosítható és vele bármit jó elkezdeni. Legyen friss, hideg és nyers!” Babel Budapest
“Az első a hitelesség. A dolgok ne akarjanak másnak tűnni, mint amik, hiszen nem lehet mindenhez érteni. Amihez viszont értesz, azt csináld jól!”
Egy kilenc éves kisfiúnak volt egy nagy álma: az ő képe is legyen kint a Vasas Vívó Szakosztályának folyosóján, az olimpiai bajnokok között. Kellenek a… Tovább olvasom »Szilágyi Áron: 9 éves korom óta álmodtam az olimpiai bajnoki címről
„Ami régen hagyomány volt, mára a nagy szabadságban elfelejtődött. Bizonyos normákra viszont szükség van ahhoz, hogy jól működjön a társadalom.”
Interjú Magyarország 2017-es és 2018-as sommelier bajnokával, Horváth Mátéval.
Tizennégy év után, biztos székből, az egyik legnézettebb műsor arcaként látszólag egyik napról a másikra felállni kívülről meglepő lépés. Interjú.