Apaság

apa - énidő - mentális erő

Így teszi tönkre a stressz a férfiak nemzőképességét

Habár sokat lehet olvasni a stressz  termékenységre gyakorolt negatív hatásairól, mivel csak elvétve találhatunk konkrét leírást arról, milyen módon is fejti ki a romboló hatást, nemigen foglalkozunk a problémával. Pedig a stressz jelentős veszélyforrás, mindenképpen komolyan kell venni.

apaság - gyereknevelés - digitalizáció

Egy átlagos tinédzser évente 114 napot tölt a képernyő előtt

Fára mászás a nagyinál, pancsolás a Balatonban, biciklizés a haverokkal a játszótéren – a legtöbb felnőtt ma még így emlékszik vissza a gyermekkori szünidők élményeire, a mai fiatalok számára azonban leginkább a televíziók, a tabletek és a játékkonzolok előtt töltött órák számítanak szórakoztató kikapcsolódásnak.

futball - labdarúgás - gyereknevelés - apaság

Hogyan segítheted apaként focista gyereked pályafutását?

A megfelelő csapat kiválasztása fontos mérföldkő nem csak egy focinövendék, de minden sportoló életében. A foci-akadémisták életének a jelentős része a csapat által nyújtott közegben zajlik, ezért nem mindegy, hogy milyen ingerek, értékrendek kísérik végig a felnőtté válásuk folyamatát.

szülés utáni depresszió - apa

Négy hónap szabadság édesapáknak

A Morgan Stanley budapesti központja már eddig is 20 nap – a törvényben megszabott minimumnál négyszer több – fizetett extra szabadságot biztosított a szülőtársaknak, most pedig ezt még tovább, 16 hétre emelte fel.