Sebesség

BMW halászháló - alkatrész

Újrahasznosított halászhálókból készít alkatrészt a BMW

A tengeri halászat során keletkező hulladékokból innovatív újrahasznosítási folyamat során hozzák létre a jövő BMW modelljeiben használt karosszéria- és utastér-alkatrészeket, amelyeknek előállítása a hagyományos gyártási folyamathoz képest mintegy 25 százalékkal alacsonyabb károsanyag-kibocsátással jár.

üzemanyagárstop - benzinár

Újabb korlátozás a Mol-kutakon – reagált a Mol

A Mol vasárnapi bejelentése szerint befejeződött a százhalombattai Dunai Finomító tervezett nagyleállásának első fázisa, a vállalat tartotta az ütemtervet és minden üzemet újraindított, így ismét teljes kapacitással gyártja az üzemanyagot.

Dacia Manifesto koncepció

A Dacia olyat mutatott, amire senki se számított!

A Dacia legfrissebb koncepcióautója merész, robosztus, de mindenekelőtt meghökkentő. A Manifesto névre keresztelt, terepre tervezett járgányban fellelhetők a Dacia innovációi, amelyek a jövőbeni sorozatgyártásba kerülő autókon is elérhetőek lesznek.

morris - garages - Magyarország

Új autómárka a magyar piacon

Az MG márkával bővült a Duna Autó portfóliója: az autókereskedő cég óbudai telephelyén pénteken megnyílt a brit eredetű márka legnagyobb magyarországi szalonja és márkaszervize.

Toyota - beruházás - elektromos autó

Újabb giga beruházásra készül a Toyota

A most bejelentett befektetés egy szélesebb, mintegy 5,6 milliárd dolláros akkumulátorgyártásra irányuló beruházás része, amely illeszkedik a globális Toyota Beyond Zero stratégiához és reagál az elektromos autók iránti kereslet növekedésére.

üzemanyagárstop - benzinár

Németország csúcsra járatja az üzemanyagárakat

A tankolási kedvezmény lejártával Németországban magasabbak lettek az üzemanyagárak, mint az összes szomszédos országban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis hétfőn publikált, az Európai Bizottság adataira támaszkodó jelentése alapján.