Sebesség


Itt a Tesla Cybertruck – Elon Musk látványosan lépett be a pickup szegmensbe

Tovább olvasom

Egy nap az 1948 példányszámban limitált Porsche 911 Speedster egyikével

Tovább olvasom

Megkapta végleges formáját a világ leggyorsabb elektromos sportautója

Tovább olvasom

Tesla Cybertruck

Elon Musk betartotta az ígéreteit: a most bemutatott Tesla Cybertruck tökéletesen megfelel az előzetesen kiszivárogtatott információknak – és ahogy az várható is volt – helyenként jócskán túlszárnyalja azokat.

Bessenyey Zoltán - Extreme E

Magyar bajnokok az újító szellemű Extreme E off-road versenysorozatban.

Ford Mustang Mach-E

A híres póni, amely hosszú évtizedekig az izomautók, a szívó V8-asok jelképe volt, most egy tisztán elektromos SUV modellre került fel, azonban várhatóan nem ez lesz az egyetlen típus a közeljövőben a Fordnál, amelynél a Mustang emblémát újraértelmezik.

AImotive - önvezető parkolás

A technológiai újdonság az AImotive, a HERE és a Vodafone kilenc hónapos együttműködéséből született.

Aspark Owl - 2019

A gyártó adatai szerint a 450 km hatótávolsággal bíró autó 1,69 másodperc alatt gyorsul 100 km/h sebességre és közel egymilliárd forintba kerül.

A publikus bemutató a Toyota önvezető rendszereit, valamint a “mobility as a service” koncepciót demonstrálja, az érdeklődők júliustól szeptemberig Tokió Odaiba kerületében próbálhatják ki az autonóm közlekedésre képes autókat.

Toyota HY projekt 2019

Az Electric Factory és a Toyota Uruguay összeállt, és létrehozták a HY projektet: egy olyan eszközt építenek, amivel az autó által kibocsátott hang segít a növényeknek a növekedésben.