Sebesség


Jótékonysági árverésen, 3 millió dollárért kelt el a Corvette C8 első példánya

Tovább olvasom

Alfa Romeo Stelvio: Autót szívvel lélekkel

Tovább olvasom

Egy Mercedes G500 kulcsa és irány az osztrák Alpok – várnak a kalandok!

Tovább olvasom

Chevrolet Corvette C8 Stingray

A tavaly bemutatott Chevrolet Corvette C8 fontos mérföldkő a gyártó életében, ugyanis ez az első olyan modellgeneráció, amelyet középmotoros elrendezéssel terveztek meg.

Hummer - 2020

A Hummer visszatérést pedig a Super Bowlon tervezi beharangozni a gyártó egy olyan reklámmal, aminek a főszereplője LeBron James.

Volkswagen - 2019 - üzleti - eredmények

A globális autópiac mintegy 4 százalékos csökkenésének ellenére a VW jó évet zárt, és csaknem 8 százalékos világpiaci részesedést ért el.

Ezek voltak a legbiztonságosabb új autók 2019-ben

55 új modellt tesztelt a tavalyi évben az Euro NCAP, az Európában forgalmazott autók biztonságával foglalkozó szervezet, melyek közül 45 a kapható legmagasabb pontszámot érte el.

Porsche Formula E

A Porsche 2019 novemberében kapcsolódott be az elektromos versenyautók számára létrehozott Formula E versenysorozatba, amely ekkor már a hatodik szezonját kezdte meg. A felkészülést egy filmes csapat kísérte végig, munkájuk eredményét egy dokumentumfilm formájában most mutatta be a TAG Heuer Porsche Formula E Team.

Bentley EXP 100 GT

Látszólag lassan reagál a Bentley az autóipar egyértelmű és megállíthatatlannak tűnő átalakulására. Miközben számos gyártó kihozta már az első elektromos modelljeit, vagy a komplett új modellpalettájának első képviselőit, az angol luxusmárka csak 2025-re ígéri az első villanyautó bemutatását. Igaz ekkorra olyan terveik vannak, amilyeneket másnak még nem sikerült sorozatgyártásban megvalósítani.