Interjúk
Lizsicsár Miklós: A lezser fine dining robbant, új időszámítás kezdődött a St. Andrea Restaurant életében
A St. Andrea Restaurant történetében az újranyitással együtt új időszámítás is kezdődött. Mit jelent a lezser fine dining? Mitől lesz egy szerviz emlékezetes és mit keresett Lizsicsár Miklós szmokingban egy katonai kétéltűn a Bakonyban?
A vezetői sikerhez két „dologra” van szükség
Paradox módon pont erről a két dologról feledkeztünk meg.
Pécsi Balázs: Attól még nem leszünk kifinomultak, hogy drága holmikat vásárolgatunk össze
Milyen az igazi luxus? Mitől válunk valódi úriemberré? Tényleg pejoratív, ha azt mondjuk valakire, hogy sznob? Pécsi Balázzsal beszélgettünk.
Gazsi Zoltán: Stabilitás kell ahhoz, hogy rugalmasak tudjunk lenni
Ami eddig biztos volt, most az is mind bizonytalan – mit tehetsz vezetőként krízishelyzetben az alkalmazottaid jóllétéért? Hogyan fejleszthető a vezetői (ön)bizalom? Vállalhatod-e vezetőként a sebezhetőséged? Gazsi Zoltánnal beszélgettünk.
Prisztavok Zoltán: Nem pezsgőt és bort árulunk, a Kreinbacher egy életérzést közvetít
Mitől olyan különleges a magnum hatás? Hol van a pezsgő helye a modern gasztronómiában és hol tart most a Kreinbacher Birtok missziója? Prisztavok Zoltánnal, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketing vezetőjével beszélgettünk.
Rakonczay Gábor: Nincs olyan vihar, amelynek ne lenne egyszer vége
A vihartól és a hullámoktól leszel erősebb, a nehézségek pedig mindig magukban hordozzák a fejlődés lehetőségét.
Győrfi Pál: Élvezd amit csinálsz és közben tedd egy kicsivel jobbá a világot!
3 diploma, 50 000 mentő eset és 6 000 médiában eltöltött nap után mi hajtja az ország legismertebb szóvivőjét? Hogyan függ össze stressz és teljesítmény? Mit érdemes 2020-ból magunkkal vinnünk? Győrfi Pállal beszélgettünk.
Pistyur Veronika: 2020 mindenki számára erős lecke és gyorstalpaló volt
Az értékvezérelt gondolkodás viszont krízishelyzetben is megkönnyíti a vezetői döntést. Interjú a magyar startup világ legbefolyásosabb női alakjával, Pistyur Veronikával.
Huszár Péter: A mi generációnk már nem egy jobb világ eljövetelében hisz, hanem a megoldásban
Ehhez pedig a Roar mind ügyfél, mind tanácsadói oldalról biztosítja a támogatást. Támogatott tartalom.
Sárközi Ákos: Mindig pontosan tudtam, hogy mit akarok elérni!
Mi lehet a túlélés eszköze egy olyan helyzetben, amire nincs és nem is volt bevált recept? Hogyan hat a bizalom a teljesítményre? A túrós tészta porcukorral, szalonnával vagy kristálycukorral és szalonnával az igazi?