hirdetés

Elektromos autózás, műszaki áruháznak tűnő műszerfalak, önvezetés…nem éppen a vezetési élmény hívószavai. Ezért igazán izgalmas az új Lotus Emira a 3,5 literes V6-os motorral, melynek teljesítményére és árára is fény derült.

ELTE - űrcentrum

A centrumnak köszönhetően a tudományterületek képviselői hatékonyabban és eredményesebben tudják végezni az asztrofizikai, csillagászati és asztrokémiai kutatásokat, valamint az űreszközök fejlesztését és az űrből végzett asztrofizikai megfigyeléseket.

Tag Heuer - Aquaracer Professional 300 Night Diver

A TAG Heuer most azt a búvárórát hozta vissza a mai kor igényeire szabva, amit Timothy Dalton az 1987-es Halálos rémületben című epizódban viselt bevetése során: ez az Aquaracer Professional 300 Night Diver.

A Külön falka megindít és görcsbe ránt, de nem tudsz majd iránta közömbös maradni.

Daniel Craig - Nincs idő meghalni - búcsú

Being James Bond címmel jelent meg egy új dokumentumfilm, amely Daniel Craig ikonikus szuperkém karrierjét mutatja be és amelybe a búcsúbeszéd is bekerült.

Szabó Eszter Princess Beauty

A 2011 óta kétévenként meghirdetett Leopold Bloom Díj célja, hogy a hazai képzőművészek nemzetközi karrierépítését támogassa, és elősegítse a szorosabb képzőművészeti kapcsolatok kiépítését Magyarország és a nyugat-európai országok között.

emmy-díj 2021

A Netflix a brit királyi családról szóló A korona című sorozattal hét, A vezércsel című sakkdrámával két Emmyt szerzett. Az Apple TV+ sorozata, a Ted Lasso pedig négy díjjal távozott a gáláról.

Megjelent az új Fiat 500X Cabrio, mely a mediterrán életérzés megtestesítője. A gyártó még ezenfelül is emelte a tétet és a tervezőcsapat készített egy különleges kiadást, melyet a gyönyörű Capri szigete inspirált.

Nona Gaprindasvili

Nona Gaprindasvili szeptember 16-án adta be a keresetet a Netflix ellen, amelyben több millió dollárt követel a sorozatban elhangzó hamis állítás miatt.

szuperautó - sportautó - autó - sebesség

Egyértelműen a nagy és komoly múlttal rendelkező márkák uralják az autós piacot, bármilyen árkategóriáról is legyen szó, de egyre több független műhely és garázs van, amelyek elvárásoktól és előírásoktól függetlenül alkothatnak. A szuperautók esetében ez a határok feszegetését és az elvárások túlszárnyalását jelenti. Mutatjuk, mire gondolunk!

A Müncheni Autószalon valószínűleg sok benzinvérű társam lelkivilágát felzaklatta, hiszen a kiállítás célja az volt, hogy hangsúlyozza az elektromobilitás jövőjét.

MENU

Back