hirdetés
Berecz Zsombor - 2020

Az olimpiai kvótás, 2018-ban világbajnok magyar vitorlázó az élről várhatta a pénteki utolsó versenynapot.

Woody Harrelson

Még a legsötétebb filmes szerepei sem érnek fel ahhoz a sötétséghez, amivel a való életben kellett megküzdenie a színésznek.

Xeropan

Az egyik legrangosabb, digitális oktatási rendszereket díjazó szervezet, az amerikai EdTech Digest bejelentette 2021-es döntőseit és nyerteseit.

Vodafone - űripar - térerő - 2021

A Vodafone és az AST SpaceMobile megoldása hatalmas előrelépés mind a digitalizáció, mind távközlés területén.

Mads Mikkelsen legjobb filmek

A 78 éves Harrison Ford ismét ikonikus szerepét, a fedora kalapos régészprofesszort alakítja. Az ötödik epizód szinopszisát egylőre nem hozták nyilvánosságra, és az sem derült ki, hogy Mikkelsen kit játszik a filmben.

vakcina - egészség - gdpr

A jelenlegi járványhelyzetben felmerül a kérdés, hogy a munkáltató jogosult-e kezelni a foglalkoztatottak koronavírus elleni védettségére vonatkozó adatait.

Zlatan Ibrahimovic

Akár három év eltiltás is várhat Zlatan Ibrahimovicra, amiért 2018-ban részesedést vásárolt a Bethard néven működő fogadási irodában.

Lakásáfa - 2020

Az ingatlanpiac megtorpanásának és a koronavírus-járvány kitörésének legnagyobb vesztese Budapest volt, az év elején tapasztalható országos szintű fellendülés azonban a fővárosban is éreztette hatását.

spago - budapest - matild palota

A budapesti Matild Palotában nyitja meg első európai Spago éttermét nyár elején Wolfgang Puck osztrák sztárséf, aki 27 éve készíti a hollywoodi Oscar-gálák menüjét.

MENU

Back