hirdetés
Mike Tyson - visszatérés - 2020 - november

A kérdés pedig nem az, hogy hány csatát nyertél meg, hanem az, hogy erősebb leszel-e vagy feladod?

HANWAG

A bajor Hanwag limitált szériás, jubileumi termékek bemutatásával ünnepli a kerek évfordulót.

San Siro - Milano

Minden jel szerint teljesen lebontják Milánó világhírű futballstadionját, a San Sirót, amelynek a helyén felépülő új létesítményben tartják majd meg a 2026-os téli olimpia nyitóünnepségét.

James Bond - előzetes

A premier a koronavírus-járvány miatt immáron harmadik alkalommal csúszik, a kitűzött dátum ezúttal 2021. október 8.

Jack Ma - Alibababa - részvények

Jack Ma eltűnése már csak azért is volt gyanús, mert azután kezdődött, hogy nyilvánosan kritizálta a kínai kormányt, amely komoly vizsgálatot indított a vállalata ellen.

Rendhagyó sorozattal indította útjára a Marvel a negyedik fázisát. Elstartolt a WandaVision sitcomja, amellyel a Bosszúállók beköltöznek a nappalinkba! (Taps, lábdobogás, ováció!)

LeBron - Hummer

Köztudott, hogy LeBron James nagy autórajongó, az NBA játékos gyűjteményében a szóbeszéd szerint van három Ferrari, egy egyedi Lamborghini, egy Rolls-Royce és két Mercedes Maybach. Most pedig úgy tűnik, egy elektromos Hummerral bővült az istálló.

Virág Judit Galéria - 2020. november

A Top10 élő magyar művész rangsora 2020 aukciós eredményei alapján, az élő magyar művészek Top10 legdrágábban eladott műalkotása 2020-ban és a Top20 élő magyar művész aukciós rangsora a 2011 és 2020 közötti időszak aukciós eredményei alapján.

MENU

Back