Stílus

Bulgari legvékonyabb karóra - férfi divat - online férfimagazin

A Bulgari (ismét) megdöntötte a világ legvékonyabb karórájának rekordját

2022-ben a Bulgari történelmet írt az Octo Finissimo Ultra karórával, hiszen egy olyan mechanikus időmérőt alkottak meg, amely mindössze 1,8 mm vastag. A trónfosztásra azonban nem kellett sokat várni, néhány hónappal később Richard Mille bemutatta az RM UP-01 karórát a maga 1,75 mm vastagságával. A Bulgari azonban nem hagyta ezt annyiban, és most ismét rekordot állított fel: a Bulgari Octo Finissimo Ultra COSC mindössze 1,70 mm vastag.

Patek Philippe - aukció - férfi karóra - online férfimagazin

260 millió forintért kelt el a Patek Philippe első automata órája

A Patek Philippe az óragyártás csúcsa (mondhatnánk, hogy királya, de ezt a címet nyilvánvalóan egy másik márka birtokolja). Ha pedig egy első szériás automata Patek Philippe karóráról van szó, akkor az több száz millió forintot is érhet, különösen, ha az a márka egyik legfontosabb vásárlójának készült.

Dűne második rész első előzetes - film - online férfimagazin

Magyar kesztyűt viseltek a Dűne sztárjai

Denis Villeneuve vezetésével a filmipar végre igazságot szolgáltatott Frank Herbert A Dűne című könyvének. Múlt héten bemutatták a Dűne második részét, ami még nagyobb sikert aratott, mint a 2021-es első felvonás.

Rolex férfi karóra 2023

Példátlan siker a Rolex történetében

Az első alkalom, hogy a Rolex eladásai átlépték a 10 milliárd dolláros határt: az óraipar egyik nehézsúlyú szereplője milliárdokat termelt, miközben piaci részesedése csaknem 30 százalékkal nőtt.

TAG Heuer - szemüveg - napszemüveg - férfi divat - online férfimagazin

A TAG Heuer visszahozza stílusos szemüvegvonalát

A TAG Heuer bejelentette, visszatér a márka stílusos szemüveg- és napszemüveg vonala. A TAG Heuer először 2002-ben lépett be a szemüveg piacára olyan ikonikus modellekkel, mint a Reflex vagy a 27°. A gyártás 2016 óta szünetelt, az idén érkező új kollekció az LVMH olasz szemüvegtervező csapata, a Thélios közreműködésével készült.