Üzlet & Siker

Krausz Ferenc is Nobel-díjat kapott

Krausz Ferenc is Nobel-díjat kapott

“Nem voltam biztos benne, hogy álmodom-e, vagy ez a valóság” – mondta a nobelprize.org oldalon közzétett interjúban Krausz Ferenc Németországban élő magyar fizikus, akit kedden otthonában ért a hír, hogy két másik kutatóval együtt ő kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

onlyfans tulajdonosa - üzlet - online férfimagazin

Kicsoda valójában az OnlyFans titokzatos tulajdonosa?

A felnőtt tartalmak árusítására használt platform népszerűsége töretlen, a cég pedig dinamikusan növekszik. Jelzésértékű, hogy a tulajdonos, a meglehetősen titokzatos Leonyid Radvinszkij 300 millió dollárnál is magasabb osztalékot kapott, miután a vállalat tavaly rekordbevételt ért el.

Cápák között - utolsó adás - Balogh Petya

Balogh Petya: te vagy a tökéletes vállalkozó!

A Cápák között című üzleti show műsor ötödik részével a széria hatodik évada is véget ért. Az utolsó részben is izgalmas üzleti ötleteket hoztak a jelentkezők a Cápák elé az élelmiszeripartól kezdve a szájhigiéniára kínált megoldáson át a férfi divatig és kiderült többek között az is, Balogh Petya szerint milyen a tökéletes vállalkozó.

Cristiano Ronaldo - madrid kiadó ház - online férfimagazin

Szaúd-Arábia eltökélte, hogy futballnagyhatalom lesz

Szaúd-Arábia eltökélte, hogy futballnagyhatalom lesz: a legsikeresebb európai sztárlabdarúgók horribilis összegekért szegődnek el a monarchia klubjaihoz, miközben a szaúdi liga értéke is rohamos gyorsasággal nő. Mostanra már nem lehet kérdés: a jeles nyugati labdarúgók hazai egyesületekhez csábítása egy nagyobb stratégia részét képezi.