Egészség


Ha alvási problémákkal küzdesz, nincs más dolgod: lélegezz!

Tovább olvasom

Lazítás nélkül nincs fejlődés – hatékony regeneráció 5 lépésben

Tovább olvasom

Kevés jobb dolog történhet a szervezeteddel, mint a rendszeres úszás!

Tovább olvasom

Moderna - vakcina - AstraZeneca - koronavírus

Eredetileg Brown halotti bizonyítványán a halál okaként a stroke-ot és a krónikus tüdőbetegséget jelölték meg. 2021. májusában azonban frissítették az okmányt, és Covid-19 tüdőgyulladásra javították a halálokot.

vakcina - egészség - gdpr

A két Pfizer-oltás után a védelem egy hónap elteltével 88 százalék volt, öt-hat hónap elteltével azonban 74 százalékra csökkent. Az AstraZeneca esetében pedig 77 százalékról 67 százalékra csökkent négy-öt hónappal a második oltás felvétele után.

Bécs - koronavírus-járvány - 2021. szeptember

Az új rendelkezés értelmében szeptember elsejétől a PCR-tesztek érvényességi ideje az eddigi 72 óráról 48 órára, míg az antigén gyorsteszteké 48 óráról 24 órára csökken.

sport - regeneráció - 2021

Most, hogy kihoztad magadból a maximumot, fontos, hogy a regeneráció is legalább annyira tudatos legyen, mint a felkészülésed.

anyagcsere

Egy éves korban van a csúcson, de csak hatvan éves kortól kezd el jelentősen lassulni a metabolizmus – mutat rá az egyik legfrissebb kutatás.

rendszeres úszás

Az úszás az egyik legkedveltebb sportág, nem véletlenül: pozitív hatásaival könyvtárakat lehet megtölteni. Itt az ideje, hogy fejest ugorj és ússz!