cikkek a tagben

autó teszt


Újjászületett, de vajon a lényeg megmaradt? – Land Rover Defender teszt

Tovább olvasom

Opel Grandland X Hybrid4: Többet kapsz, mint gondolnád!

Tovább olvasom

Ne érd be kevesebbel – Kia ProCeed GT teszt

Tovább olvasom

Land Rover Defender

Négy év kihagyás után újra kapható a Land Rover Defender, amely korábban évtizedeken keresztül volt a terepjárók szegmensének meghatározó szereplője.

Opel Grandland X Hybrid4

Egy szunnyadó ragadozó, egy olyan családi autó, amely ha a szükség úgy hozza, simán maga mögé utasítja forgalom nagyját.

Kia ProCeed GT

A Kia ProCeed GT változata látszólag alig különbözik a GT Line felszereltségi szinttől, csak néhány piros dekor elem és a nagyobb felnik árulkodnak arról, hogy ez a verzió való annak, aki tényleg szeret autózni. Tessék, csak tessék, erre van a boogie!

új Ford Puma - 2020

Fiatalos, lendületes, már-már kicsit pimasz, de nem tolakodó, inkább szerethető.

Ssangyong Tivoli X150

A Tivoli X150 egyértelműen azt üzeni, hogy a Ssangyong szépen jön fel a Kiát és a Hyundait követve a koreai autógyártók között, ár-érték arányával pedig igencsak meg tud szorongatni pár népszerű versenyzőt a magyar piacon, ha bizalmat szavazunk neki.

DS7 Crossback

Megnyerő külső, extravagáns belső, helyenként indokolatlannak tűnő dizájn elemek. A Citroën hagyományaiból építkező, de fiatal DS márka a prémium szegmenst célozza a DS7-tel.

SsangYong Rexton G4

Igazi terepjárásra is alkalmas hajtásláncával nem divat-SUV, ugyanakkor kényelmes családi autóként is jól használható a SsangYong modellpalettájának legnagyobb szereplője, a Rexton G4.