cikkek a tagben

autó teszt


Az első Ceed, amit megkívánsz – Kia ProCeed GT Line teszt

Tovább olvasom

Vegyetek már végre észre! – Infiniti Q50s hibrid teszt

Tovább olvasom

Nagy-szín-pad? – Audi RS5 teszt

Tovább olvasom

DS7 Crossback

Megnyerő külső, extravagáns belső, helyenként indokolatlannak tűnő dizájn elemek. A Citroën hagyományaiból építkező, de fiatal DS márka a prémium szegmenst célozza a DS7-tel.

SsangYong Rexton G4

Igazi terepjárásra is alkalmas hajtásláncával nem divat-SUV, ugyanakkor kényelmes családi autóként is jól használható a SsangYong modellpalettájának legnagyobb szereplője, a Rexton G4.

Kia ProCeed GT Line

Új modellváltozattal bővítette a palettát a Ceed harmadik generációjára a Kia: az ötajtós shooting brake, vagyis az áramvonalas sportkombi ProCeed néven kavarja fel a családi autók szegmensének állóvizét.

Infiniti Q50 Hybrid AWD

Az “Infiniti Q50 S Hybrid AWD Sport Tech” megjelölésből már sejtettük, hogy a teszt során az opciós lista gazdagon felszerelt végéből kaphatunk ízelítőt.

Nissan Leaf

A Nissan Leaf megnövelt hatótávval, és egy erős generációfrissítéssel érkezik a lassan éledező magyar villanyautós közösségbe.

Nissan Qashqai ProPilot

A tavaly bemutatott, ráncfelvarrott Nissan Qashqai opciós listája egy újabb, fontos tétellel bővült: mostantól a ProPILOT vezetéstámogató rendszer is elérhető a crossoverhez.

Audi RS5

Az Audi RS5 vezethetősége ijesztő. Veszettül erősen, ugyanakkor hajszálpontosan vágtat keresztül mindenen, miközben semleges marad a tempós kanyarokban is. Utcára elképzelhetetlenül sok ez az erő, ez a tudás, a töredékét sincs esély kihasználni.

Infiniti Q60S

Az Infiniti Q60S üde színfolt a kategória megszokott szereplői között. Hogy a különcsége mennyire tudja majd kompenzálni a kevéssé ismert márka hátrányát, azt nehéz lenne megtippelni.

Skoda Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 teszt

A Skoda Kodiaq a 2 literes benzines motorjával, automata váltóval és összkerékhajtással, 7 üléssel nem a tipikus SUV konfiguráció. Lehet, hogy pont ezért lesz népszerű?