alvászavar

reggeli - étkezés - online férfimagazin

A szervezeted bánhatja, ha mindig kihagyod a reggelit

A reggeli alapvető fontosságú étkezés, hiszen olyan energialöketet biztosít, mely még órák múlva is érezteti a hatását, ezáltal hozzájárulva, hogy egyenletesen magas színvonalon teljesíts a munkádban. De mi történik, ha valaki tudatosan kihagyja a rutinjából a reggelizést?

fehér zaj funkció - iphone - alvás - online férfimagazin

Álmatlanság gyötör? Próbáld ki ezt a telefonos trükköt!

Ha gyakran okoz problémát az elalvás vagy kizárnál minden zavaró hangot munka közben, mutatunk egy egyszerű iPhone-trükköt, amely hosszú távon megkönnyítheti a mindennapjaidat. A fehér zaj funkció néhány lépésben elérhető minden iPhone 6S vagy ettől újabb modellek esetében. 

mire elég 6 óra alvás

Mire elég 6 óra alvás?

Tanulmányok szerint a nyugati világban a férfiak átlagosan 6 órát alszanak. És ez kevés. Számos betegség előszobája ugyanis a kialvatlanság, már csak ezért sem érdemes ezzel viccelni.

horkolás - alvási apnoé

Mikor válik veszélyessé a horkolás?

Sok párkapcsolatot mérgezhet meg az, ha az egyik fél erősen horkol. Ugyanakkor az a „hálótárs” felelőssége is, hogy odafigyeljen arra, ha a párja, vagy a vele egy légtérben alvó személy különös hangokat ad ki álmában.

alvás - alvászavar - egészség - mentális erő

Ha egy dolgot megfogadsz idén, ez legyen az!

A pihenés nem csak a mentális jóllét, de az egészség megőrzése szempontjából is nagyon fontos. Ha nem alszol eleget, azaz nem pihensz elég jól, nem elég, hogy fáradtabb és ingerlékenyebb leszel, de a különböző megbetegedésekre is nagyobb az esély. Legyen szó éppen csak egy téli nyavalyáról, vírusokról vagy komolyabb szervi problémákról.

legnépszerűbb szexpozíciók

A jó szex kulcsa meglepőbb, mint gondolnád

A megfelelő minőségű és mennyiségű alvás nem csak a saját egészséged, mentális- és fizikális jólléted szempontjából létfontosságú, de a kapcsolat minősége, a kapcsolat egészsége szempontjából is.