vezető

negatív vezető - üzlet - siker - online férfimagazin

Ezért megyünk a negatív vezetők után

Akár vezetőt választunk, akár a saját vezetői képességeinket szeretnénk fejleszteni, érdemes megértenünk, hogyan működnek ezek a dinamikák – pozitív és negatív irányba egyaránt.

négynapos munkahét - tapasztalat - vezető

Másodállás vezetői szemmel: hogyan reagálj a fusizásra?

Régi tanács, hogy érdemes több lábon állni, de valószínűleg 2020 óta maxolják ki ezt igazán az emberek: a gazdasági helyzetből fakadó kényszerűség és a home office adta lehetőség találkozásából pedig megszülettek a munkavállalók, akik egy fenékkel több lovat is megülnek.

Bumble - új CEO - vezérigazgató - vezetés - üzlet - online férfimagazin

Új CEO irányítja a Tinder legnagyobb riválisát

Egykor maga is a Tindernél dolgozott, de a cégnél tapasztalt visszaélések hatására, inkább távozott, és saját társkereső appot indított: így hozta létre Whitney Wolfe Herd a Bumble-t, a társkeresőt, amely a nők biztonságát helyezi előtérbe.

utasítás helyett kérés - hatékonyság - vezető - üzlet - online férfimagazin

Utasítás helyett kérés: hogyan csináld, hogy működjön?

Az ellaposodott szervezeti struktúrák, a funkcionalitáson átívelő csapatok és az együttműködést, az autonómiát és az érzékenységet értékelő munkahelyi kultúrák világában élünk: ha korábban a dolgozók kérdés nélkül vakon teljesítették is a vezetőik utasításait, ennek az időszaknak egyértelműen leáldozott.

cégvezetés - siker - üzlet - online férfimagazin

2023-ban itt kezdődik a sikeres cégvezetés

Azok a cégek tudnak sikeresek lenni, amelyek a munkavállalóikra partnerként tekintenek, és velük együttműködve hoznak létre olyan fenntartható munkamodelleket, amelyek hatására a dolgozók a legjobbat tudják kihozni magukból.