vezető

teljesítmény - tehetség - siker

Ezért teljesítenek alul a legtehetségesebbek is

Nem számít, milyen okos, nagy tudású vagy tapasztalt vagy, általában van különbség aközött, hogy mi az, amire képes vagy és mi az, amit általában megcsinálsz. Ez az egyik oka annak, hogy a tehetségek megtalálására fókuszáló erőfeszítések sokszor kudarcot vallanak.

kiégés - lemondás - felmondás

3 biztos jel, hogy ideje átadni a vezetői stafétát

Néhány nap különbséggel jelentette be lemondását az új-zélandi miniszterelnök, Jacinda Ardern és a Netflix alapítója, Reed Hastings is. Mindkét példa jól mutatja, hogy a vezetői kiégés valós, amit nem kell szégyellni, de hogyan lehet eldönteni, mikor jött el a visszalépés ideje?

microsoft - elbocsátás

Így lehet empátiával 10 ezer embert elbocsátani

A 2023-as év nem lesz egyszerű gazdasági szempontból, és fel kell készülni arra, hogy sok cégnél létszámleépítések lesznek. Ezt lehet kíméletesen, vagy lelketlenül, az emberi tényezőt teljes mértékben ignorálva végrehajtani. A

négynapos munkahét - tapasztalat - vezető

4 napos munkahét: nincs visszaút

Négynapos munkahét: ha megbízol az emberekben, bebizonyítják, hogy megbízhatóak. Ha egyszer egy vállalat bevezeti a négynapos munkahetet, hogyan térhetne vissza a korábbi modellhez?

Balogh Petya - 8 kérdés és 8 válasz

Balogh Petya szerint a siker tanulható, megmutatja hogyan

Balogh Petya évtervezője egyszerre egy könyv több mint száz oldalnyi szmélys írással, üzleti történetekkel, heti inspirációkkal, egyszerre munkafüzet az éves és negyedéves célok megvalósításához és egyszerre egy hónapfüggetlen határidőnapló cégvezetőknek, vállalkozóknak a heti és napi célok hatékonyabb eléréséhez.