stressz

stressz - kiégés - pandémia - mentális erő - egészség

A legjobb mód a düh és az indulatok kezelésére

Egy frusztráló nap vagy egy komoly veszekedés után jó ötletnek tűnhet egy kiadós futással vagy egy baráti beszélgetéssel – ventilálással – levezetni a feszültséget. A tudomány szerint viszont ezek a tevékenységek épp az ellenkező hatást válthatják ki. 

negatív vezető - üzlet - siker - online férfimagazin

Neurofeedback: egy úttörő terápia, ami csodát művel a cégvezetőkkel

Egy vállalat igazgatása rendkívül komplex feladat: teljes figyelmet, odaadást és koncentrációt kíván. Hatalmas szellemi erőfeszítés, komoly áldozat – olykor lélekőrlő kötelezettség. Szerencsére létezik egy forradalmi terápia, mely megsokszorozhatja a mentális egyensúlyukból kibillent, hangulatváltozásokkal küzdő cégvezérek erejét.

mikorstressz - stressz - mentális erő

A házasság lehet a munkahelyi kiégés ellenszere?

A kiégés a kezeletlen munkahelyi stressz következménye: egy tünetegyüttes, mely a folyamatosan magas elvárások és az örökös teljesítménykényszer következtében alakul ki. De vajon csökkenthető-e a burnout szindróma kockázata akkor, ha a társas kapcsolataink kiegyensúlyozottak?

magas vérnyomás - meditáció - egészség - online férfimagazin

Meglepő csodafegyver magas vérnyomás ellen

A magas vérnyomás okozta tünetek – fejfájás, rossz közérzet, fáradtság, mellkasi fájdalom, rendszertelen szívverés – gyógyszeres kezeléssel is enyhíthetők, ugyanakkor az utóbbi időben előtérbe kerültek azok a természetes módszerek, melyek legalább annyira jótékony hatásúak, mint a pirulák.

reggel - okostelefon 2023

Az egyik legrosszabb szokás, amit reggel megtehetsz

Az okostelefonok kétségtelenül a mindennapi rutin részévé váltak, miközben viszont töretlenül keressük a megoldást hogyan lehetne egy nap jobb, produktívabb, sikeresebb, számos olyan szokás is természetessé vált, amelyek észrevétlenül vetnek vissza nemcsak a munkában, de mentálisan is.