kávé

Starbucks - kávé - vecsés - autós kávézó - online férfimagazin

Autós kávézót nyit Magyarországon a Starbucks

A Starbucks drive-thru kézenfekvő lehetőséget kínál a Liszt Ferenc Reptér utasai számára, hogy kedvenc forró szirénes kávéjukat akár felszállás előtt a váróban, akár leszállást követően a lehető legrövidebb időn belül a kezükben tarthassák.

arabica kávé - gazdaság - világ - online férfimagazin

Hamarosan a reggeli kávéd is luxus lehet

A kávészemektől kezdve, a béreken át egészen a tejtermékek áráig a kávé elkészítésének minden egyes lépésénél érezhető az áremelkedés. Hamarosan a reggeli csésze kávé is luxuscikk lehet, és nem csak a kedvenc kávézódban.

5G - repülőtér - Egyesült Államok

Ezt az 5 dolgot soha ne fogyaszd repülés előtt!

Vannak olyan közkedvelt ételek és italok, melyeket nem tanácsos magadhoz venned, mielőtt repülőre szállnál. Ha mégis szemezgetnél a most következő tiltólista tételei közül, azzal csak önmagadat sodrod kellemetlen helyzetbe.

arabica kávé - gazdaság - világ - online férfimagazin

Mikor elég a kávéból? Van azért egy határ!

Sokan vannak, akik a reggeli kávé nélkül egész nap használhatatlanok lennének. De ez csak az első kávé, mert bizony rendszerint nincs megállás, és akár 3-4 vagy még több is elfogyhat estig. És, bár alapvetően nem egy káros italról van szó, azért tudni kell megálljt parancsolni – mutatjuk, hány csészénél árt többet, mint amennyit használ!