Közel tízezer liter sörrel készül az Indoor Sörfesztivál
Százféle különböző sörrel, majd tízezer liter habos nedűvel várja vendégeit február 23-24-én a legnagyobb hazai téli sörfieszta.
Százféle különböző sörrel, majd tízezer liter habos nedűvel várja vendégeit február 23-24-én a legnagyobb hazai téli sörfieszta.
Santana, Snoop Dogg és Terence Hill után, most Robert Downey Jr. is saját kávémárkával rukkolt elő.
Kompromisszummentes ebédmenü, ahol a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, gondosan készített és az estéhez képest egy árnyalattal egyszerűbben tálalt fogásokat találunk.
A tökéletes palack 2023 évi szinonimája a Champagne Laurent-Perrier Grand Siècle Grande Cuvée N.26 – mármint a világ egyik legismertebb borkritikusa, James Suckling szerint.
Amikor az ünnepi asztalra, karácsonyi vendégségbe, évzáró találkozásokhoz vagy szilveszteri estéhez keresünk szép bort, a St. Andrea Szőlőbirtok kínálatából nem nehéz választani.
Az idei adventi időszakban debütál az Unicum Akusztik, az ikonikus márka különleges zenei projektje. Az Unicum a Bagossy Brothers Company-val forgatott live session videója egyedülálló látvány- és hangzásvilágot bemutatva teremt hiánypótló platformot a hazai zeneipar tehetségei számára.
A Starbucks drive-thru kézenfekvő lehetőséget kínál a Liszt Ferenc Reptér utasai számára, hogy kedvenc forró szirénes kávéjukat akár felszállás előtt a váróban, akár leszállást követően a lehető legrövidebb időn belül a kezükben tarthassák.
A velencei Groenk Deli 2023-ban Az Év Burger Étterme lett a nemzetközi Innovation & Excellence Awardon. Nem csoda, burgerük tökéletesítésén rengeteget dolgoztak.
Egyszeri és megismételhetetlen élménnyel várja a prémium italok iránt érdeklődőket a The – Bar Giftshop.
Közel kétszáz éves palackozott ritkaság érkezik az Avalon Park Michelin Guide által ajánlott éttermébe.
A huszadik század hajnalának virágzó éveit, a titkos speakeasy bárok hangulatát idézi Budapest egyik legújabb koktélbárja, a Drechsler-palota alagsorában megnyitott Society25.
A világ vezető gasztronómiai műhelyeiben ma már nem csupán az ételek ízére vagy a hozzávalók minőségére fordítanak kiemelt figyelmet, hanem a konyhai technológiákra, a folyamatok ökológiai lábnyomának csökkentésére, vagy akár a vacsorát kísérő fény- és hanghatásokra is.