Magyar pezsgő a világ legjobbjai között
A Hungaria Rosé Extra Dry egymás után negyedszer is lenyűgözte az Effervescents du Monde, a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyének zsűrijét.
A Hungaria Rosé Extra Dry egymás után negyedszer is lenyűgözte az Effervescents du Monde, a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyének zsűrijét.
Januári leállással, a fejlesztésekre szánt tartalékok mozgósításával készülnek a magyar kisüzemi sörfőzdék a téli hónapokra, miközben, aki teheti, igyekszik bővíteni az exportot, hogy eurós bevételekre tegyen szert
Egy igazán különleges szilveszteri programot ajánlunk mindazoknak, akik egy Michelin-csillagos étteremben szeretnének éjfélkor 2023-ra koccintani.
A Két Szerecsen mára a Nagymező utca kulthelyévé vált, bármennyire is nehéz elhinni, jövőre már 25. születésnapját ünnepli az étterem, a vendégek érdeklődése viszont továbbra is töretlen.
Hogyan kapta nevét a Hadik kávéház és a Szatyor bár? Milyen volt az eredeti belső tér? Miért a Hadikba járt Karinthy és melyek a kávéház azon részei, amelyek ma is eredetiek és az egykori helyből maradtak fenn?
Kilenc év és több mint 30 hazai szeletbár után, november végén megnyitotta első külföldi egységét a Pizza Me.
A Matild Palota, mely a belvárosi társasági élet régi-új központja, év végére izgalmas gasztronómiai ajánlatokkal és káprázatos programokkal készül azok számára, akik szeretnék egy kicsit varázslatosabbá, egy kicsit csillogóbbá tenni az idei ünnepvárást.
Stájerország minden porcikája varázslatos téli tájakkal, kulináris élvezetekkel és megannyi felfedezésre váró élménnyel vár, Schladming-Dachstein régiója viszont valódi paradicsom, ha aktív kikapcsolódásra vágysz.
A világ egyik legszebbjének választott karácsonyi vásáráról, amely minden év decemberében a Vörösmarty téren kap helyet, már szinte mindent láttak a magyar és külföldi érdeklődők.
Új étlappal, főként helyi alapanyagokból készült ételkülönlegességekkel, komplex bisztrókínálattal és csúcspörkölők kávéival várja vendégeit a szarvasi Újváros Bisztró.
Az Első Magyar Gin Manufaktúra Zrt. bemutatta a nagysikerű The Winery Collection negyedik tételét: már a boltokban az Opera Barrel Aged Gin – Kovács Nimród Battonage Chardonnay.
A gazdasági környezet vendéglátóiparra gyakorolt hatása, a megnövekedett energia- és alapanyagárak, valamint ezzel párhuzamosan a vendégszám csökkenése miatt bezár a budapesti Hauer cukrászda.