mentális erő

stressz - kiégés - pandémia - mentális erő - egészség

A legjobb mód a düh és az indulatok kezelésére

Egy frusztráló nap vagy egy komoly veszekedés után jó ötletnek tűnhet egy kiadós futással vagy egy baráti beszélgetéssel – ventilálással – levezetni a feszültséget. A tudomány szerint viszont ezek a tevékenységek épp az ellenkező hatást válthatják ki. 

apaság - iskolakezdés - auchan korzó

Rossz apa vagyok, mert magammal is foglalkozom?

Az énidő a jó életminőség egyik legfontosabb pillérét jelenti, ennek ellenére gyakran fel sem kerül a személyes listára és a legtöbben főleg szülőként hajlamosak arra, hogy megvonják maguktól a feltöltődés és a regeneráció lehetőségét.

szuperérzékeny férfi - szuperérzékenység - mentális erő - online férfimagazin

Milyen az élet szuperérzékeny férfiként?

Az emberiség közel egynegyedét érintő szuperérzékenységet illetően nem az a kérdés, hogy vajon a férfiak is érintettek-e, hanem hogy tisztában vannak-e ennek a személyiségvonásnak a legfontosabb jellemzőivel és az életükre gyakorolt erős hatásaival.

negatív vezető - üzlet - siker - online férfimagazin

Neurofeedback: egy úttörő terápia, ami csodát művel a cégvezetőkkel

Egy vállalat igazgatása rendkívül komplex feladat: teljes figyelmet, odaadást és koncentrációt kíván. Hatalmas szellemi erőfeszítés, komoly áldozat – olykor lélekőrlő kötelezettség. Szerencsére létezik egy forradalmi terápia, mely megsokszorozhatja a mentális egyensúlyukból kibillent, hangulatváltozásokkal küzdő cégvezérek erejét.