mentális erő

apaság - XXI. század - apa - család

Tűzz ki reális célokat – könnyű azt mondani!

Az év eleje kicsit mindig az újrakezdésről is szól. Leradírozzuk a múlt év hibáit, kudarcait és tiszta lappal indítunk mindent. Jönnek az újévi tervek, kitűzött célok, mindenkinek megvan, hogy miben szeretne változni, aztán jönnek a monoton hétköznapok és január vége felé a kártyavár lassan újra összedőlni látszik.

alvás - alvászavar - egészség - mentális erő

Ha egy dolgot megfogadsz idén, ez legyen az!

A pihenés nem csak a mentális jóllét, de az egészség megőrzése szempontjából is nagyon fontos. Ha nem alszol eleget, azaz nem pihensz elég jól, nem elég, hogy fáradtabb és ingerlékenyebb leszel, de a különböző megbetegedésekre is nagyobb az esély. Legyen szó éppen csak egy téli nyavalyáról, vírusokról vagy komolyabb szervi problémákról.

kiégés - megelőzés

Előzd meg a kiégést, még a munkába állás előtt

A kiégés gyakran jár együtt depresszióval, szorongással vagy alvászavarokkal és a krónikus stressz többek között olyan egészségügyi problémákkal is összefüggésbe hozható, mint a szív- és érrendszeri betegségek vagy a magas vérnyomás.

Nick Vujicic Magyarországon

Nick Vujicic újra Magyarországon!

Nick Vujicic – elsöprő energia, lendület, életerő, amely úgy betölti a teret, olyan mértékben képes magával ragadni, hogy szinte észrevehetetlenné válik, hogy a színpadon lévő előadó végtagok nélkül született.