cikkek a tagben

apa


Az aputest hódít, de hogy látja ezt apa és mit gondol róla anya?

Tovább olvasom

3+1 üzleti tipp, amire apaként döbbensz újra rá

Tovább olvasom

15+1 dolog, amit csak apaként érthetsz meg!

Tovább olvasom

család - szülő - gyerek

Szülőként számtalan új kihívással, váratlan helyzettel és az óriási felelősséggel is szembe kell nézni – hamar kiderül, hogy a párkapcsolatban a férfi és a női szerepek megőrzése nem könnyű feladat. Olvasói levél.

Apák napja - férfimagazin - férfi

A világ gyermeki szemmel, és amit ebből az üzleti életben kamatoztathatsz – Apák napja 2017

Apaság - Család - férfimagazin

Anya csak egy van, de mi a helyzet apával? Apák napja előtt, 15+1 dolog, amit csak apaként érthetsz meg!

apa - apaság - család - szülő - férfi - férfimagazin

Hogyan lehet fenntartani a vágyat amikor spontaneitás helyett ütemterv, érzelmekkel túlfűtött éjszakák helyett pedig üvöltés, szoptatás és a pelenkázás a napi rutin? Anya és Apa vs. Nő és Férfi.

énjobban - családapa - agglegény

Olyan pasi voltam, aki amolyan analóg Tindernek használta az egyetemet, most pedig családapa vagyok, akinek a legnagyobb buli, ha korán tud lefeküdni, aki két felestől önjelölt X-faktor győztes lesz és aki egyetlen egy nőt szeret!

Egyre több férfi igyekszik aktívan szerepet vállalni és szeretne a hétköznapok szintjén is jelen lenni a gyermeke életében – apaként, a férfi példaként, barátként, haverként. Hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a szerepek között?

prosztata rákszűrés

A Movember Magyarország Egyesület idén elkészített egy igazán különleges és érzelem gazdag filmet, amely a családok, gyerekek szemszögéből kéri a felelős apukákat és nagyapákat, hogy menjenek el rákszűrésre. Mert apa csak egy van:

apa - apaság

Elkezdődött a tanév és vele a fejtörés is, hogy mit, hol, hogyan egyen a gyerek, miként tudja a szülő ellenőrizni a táplálkozását, ha napi 7-8, de sokszor 10-12 órát távol van otthonról. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége már két éve vezet egy gyermekelhízás elleni kísérleti programot Dunaharasztiban és Szerencsen, amely nemzetközi modellen alapul. Ebben az …