Olvasói levél


Felmondok a banknál és jövök ide órásnak!

Tovább olvasom

Sablonos hétköznapok helyett a Forma-1 világát választottam

Tovább olvasom

Nincs lehetetlen pénzügyi helyzet, csak a korábbi rossz döntéseidért kell nagyobb árat fizetned

Tovább olvasom

Pál Zoli - olvasói levél

Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl és azt is megtapasztalta, mit jelent egy motorbaleset következtében mindent új alapokra helyezni. Olvasói levél.

Kricsik György - Hantos Órásműhely - óra - karrierváltás

Kricsik György 35 évesen érezte úgy, hogy a banki környezet és a középvezetői pozíció helyett az órák izgalmas világát választja. A karrierváltást megelőző dilemmákról, a legnagyobb kihívásokról és az elmúlt három év tapasztalatairól beszélgetett olvasónkkal, Gergely Balázzsal. 

Adakozás

Attól mert elfordítod a fejed, a probléma még nem oldódik meg.

Tóth Krisztián Márk - olvasói levél

“A történetem nem egy diadalmenetet akar bemutatni, sokkal inkább rávilágít arra, mennyit ér a magadba vetett hit, és a kőkemény elhatározás.” Tóth Krisztián Márk története.

család - szülő - gyerek

Szülőként számtalan új kihívással, váratlan helyzettel és az óriási felelősséggel is szembe kell nézni – hamar kiderül, hogy a párkapcsolatban a férfi és a női szerepek megőrzése nem könnyű feladat. Olvasói levél.

varga árpád - fogyás - életmódváltás

Annyira sokáig kerestem sikeresen a kifogásokat, hogy én magam is elhittem őket, majd amikor a mérleg 128 kg-t mutatott, teljesen megsemmisültem. Rá kellett jönnöm: a korlátaim egyedül a fejemben léteznek! Olvasónk, Varga Árpád története.