Egészséges táplálkozás – Indul az Életmód rovat

egészséges táplálkozás-szívós zoltán

Egészséges táplálkozás. Észrevetted már, hogy szinte mindenhol erről beszélgetnek az emberek? A boltban, az utcán, a fodrásznál, nők, férfiak, mamik, papik… a csapból is ez folyik szerencsére. A baj viszont az, hogy rengeteg fölösleges infót tolnak eléd és mivel nem ezt tanultuk évekig az egyetemen ezért olyan, mintha egy kínai próbálná elmagyarázni nekem, hogy miért sértődnek meg a nők, ha eltévesztem a nevüket.

Személyesen már csak egy konzultáció keretei között vagyok hajlandó belemenni a témába, mert azt tapasztaltam, hogy meghallgatnak, bólogatnak, fogadkoznak, aztán a képembe röhögnek és beszaladnak egy cukrászdába 3 somlóiért.
Pedig nem bonyolult. A lényeg, hogy nem holnaptól fogsz életmódot váltani. Fokozatosan kell, mert besokallsz és visszaesel.

Rövid és egyszerű tippeket fogok adni neked, hogyan változtasd meg az életed. Olyan leszel, mintha kicseréltek volna, de kérlek, ne gyere azzal, hogy a nagyapád is evett ezt meg azt! Tegyél egy próbát és rájössz, hogy többre vágysz, mint a papád.

Az olvasás közben szeretném, ha minden szót értenél, ez lesz a kulcs. Ha áthaladsz egy olyan kifejezésen, aminek a jelentésében nem vagy biztos, akkor onnantól kezdve nem fogod fel, amit olvasol. Emlékszel a tanulásra és az ásítozásokra igaz? Mindig összegyűjtöm neked az idegen szavakat, a cikkek végén megtalálod majd.

Olvasd is el az első cikkemet a gluténról! >>

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!