Életmód


Bizalom. Hosszú idő kiérdemelni – hihetetlenül könnyű elveszíteni.

Tovább olvasom

Bruce Lee hagyatéka vérrel borítja San Francisco utcáit

Tovább olvasom

Kanapé-fóbia: hogyan szerezz motivációt és inspirációt?

Tovább olvasom

Nicole Kidman idilli élete egy pillanat alatt összezuhan, amikor a New York-i elit világában kegyetlen gyilkosság történik. Hugh Grant ide vagy oda. A Tudhattad volna fordulatos krimi, amiben senki sem az, akinek látszik.

Szoboszlai Dominik mesterhármas

Alig néhány nap telt el azóta, hogy kiderült, Szoboszlai Dominik nyolcadik lett a Golden Boy-díj idei szavazásán, a fiatal tehetség ismét kimagasló teljesítményével hívta fel magára a figyelmet.

Mike Tyson - Roy Jones

Mike Tyson és Roy Jones is kemény csatát ígért, a legnagyobb küzdelmet végül saját magukkal vívták.

Csonka János

Az iparág fejlődéséhez magyar származású mérnökök is döntően hozzájárultak. Az automobil hőskorába kalauzol el a HISTORY.

Brad Pitt és David Fincher

Brad Pitt színész és David Fincher rendező eddig három filmen dolgoztak együtt – ezek a Harcosok klubja, Hetedik és Benjamin Button különös élete -, és a közös munka gyakran filmezésbe torkollt.

A vodka közismerten orosz és lengyel gyökerekkel bír (vodka – voda – vizecske). Sokan a vodka keletkezését a XV-XVI. századra teszik, pedig a mai értelemben vett, és definiált finomszesz mindössze a XIX. század végén keletkezett.

Airbnb - koronavírus - után

Az otthonfelújítási támogatás részleteit korábban Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli miniszter korábban már ismertette, most azonban a Magyar Közlönyben megjelent a programról szóló kormányrendelet is.