Életmód


Tabuk nélkül szülőként az iskolakezdésről: kimondom, már nagyon vártam!

Tovább olvasom

Schumacher elvisz minket egy körre az életébe

Tovább olvasom

Ismert sztárok mutatják meg, milyen egy igazán jó hangulatú grillvacsora!

Tovább olvasom

Tag Heuer - Aquaracer Professional 300 Night Diver

A TAG Heuer most azt a búvárórát hozta vissza a mai kor igényeire szabva, amit Timothy Dalton az 1987-es Halálos rémületben című epizódban viselt bevetése során: ez az Aquaracer Professional 300 Night Diver.

A Külön falka megindít és görcsbe ránt, de nem tudsz majd iránta közömbös maradni.

Daniel Craig - Nincs idő meghalni - búcsú

Being James Bond címmel jelent meg egy új dokumentumfilm, amely Daniel Craig ikonikus szuperkém karrierjét mutatja be és amelybe a búcsúbeszéd is bekerült.

emmy-díj 2021

A Netflix a brit királyi családról szóló A korona című sorozattal hét, A vezércsel című sakkdrámával két Emmyt szerzett. Az Apple TV+ sorozata, a Ted Lasso pedig négy díjjal távozott a gáláról.

Nona Gaprindasvili

Nona Gaprindasvili szeptember 16-án adta be a keresetet a Netflix ellen, amelyben több millió dollárt követel a sorozatban elhangzó hamis állítás miatt.

A Reacty Digital nyár végi felméréséből kiderül, hogy a járványhelyzet sokak nyaralását befolyásolta, de legtöbben úgy érzik, nem emiatt kellett módosítaniuk a terveiken.

Medvegyev

A férfi sorozatot szervező ATP azt vizsgálta az idei mérkőzések alapján, hogy a pálya “egyenlő” és “előny” oldalán kinek a szerváit tudja a legkevésbé visszaütni a fogadó, illetve ha sikeres a “ritörn”, akkor melyik adogató nyeri az első szerva után a legtöbb pontot.

Schiffer - Tipton - szemüvegkeret

Egy elegáns és karakteres keret, amely nemcsak megragadja a tekintetet, hanem ki is emeli azt.

Sánta Dávid - szeptember

Harminckét évesen, egy kislány és egy vegyes ikerpár édesapjaként is bűntudat nélkül ki merem mondani, hogy már nagyon vártam a szeptembert és az újrakezdést, amikor minden és mindenki visszakerülhet a normális kerékvágásba

Milák kristóf - tokiói olimpia - olimpiai bajnok

“Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor elérkezik az idő a váltásra, szükségszerű a megújulás. Én most eljutottam ehhez a ponthoz.”