életmód

időszakos böjt - intermittent fasting - táplálkozás - online férfimagazin

5 app, ami megkönnyíti az időszakos böjtöt

Egyre népszerűbb az időszakos böjt, vagy más néven intermittent fasting táplálkozási módszer, melynek lényege, hogy az energiabevitelt bizonyos szakaszokhoz kötöd, azaz egy előre meghatározott kerethez időzíted a napi étkezéseket

nyugdíj - nyugdíjrendszer - Hollandia - online férfimagazin

Hivatalosan is ez a legjobb ország a nyugdíjas évekre

Távoli országok felfedezése, új hobbik kipróbálása, minőségi idő a családdal – csak néhány a számos, nyugdíjas évekre időzített terv közül, ám sokaknak csak a remény marad, hogy a pénzügyi támogatás vagy az egészségbiztosítás mértéke nem jelent majd állandó aggodalmat. 

Magyarország legélhetőbb városa 2023

Friss listán Magyarország legélhetőbb városai

Budapesten, valamint Pilisvörösvár és Pécs környékén a legjobb élni 2023-ban Magyarországon – derült ki az MBH Jelzálogbank magyarországi élhetőségi rangsorából, amelynek élmezőnyébe idén hat olyan terület is bekerült, amely tavaly még nem szerepelt az első tízben.

Red Hot Chili Peppers - Chad Smith 2023

Elképesztő alakítás a Red Hot Chili Peppers dobosától!

Will Ferrell “ikertestvére”, a Red Hot Chili Peppers dobosa egy új videóban mutatta meg, mit is jelent profi zenésznek lenni. A videót már több mint 4 millióan látták a YouTube-on, és több ezren fejezték ki elismerésüket a dobos teljesítménye láttán.

infláció 2023 május - gazdaság - pénzügyek - online férfimagazin

Kiderült, hova mentik pénzüket a magyarok

Egyetlen év alatt 4 ezer milliárd forinttal nőtt a befektetési alapok vagyona, a rövid kötvényalapokban már 2,5-szer annyi pénz van, mint tavaly nyáron. A lakosság felfedezte ezeket a befektetéseket a magas inflációs környezetben. A legkedveltebb alapok 10 százalék körül hoztak az év eleje óta.