életmód

apa - apaság - gyereknevelés - okostelefon

5 dolog, amit rendszeresen csekkolj a gyerek mobilján

Az online jelenlét tehát sok tinédzser számára már életformává vált annak minden jó, rossz és sok esetben toxikus oldalával együtt. Mire érdemes szülőként odafigyelned? Hogyan óvhatod meg gyermeked az online világ veszélyeitől és mit érdemes időről időre ellenőrizned gyermeked mobilján?

kacsázás - kacsakő - tudomány

Megtalálták a tökéletes kőformát a kacsázáshoz

Kacsázni lapos kővel a legjobb – ez a tudás generációról-generációra száll ki tudja mióta. Azonban a kutatók most rájöttek, hogy mi is a legoptimálisabb forma a kacsázáshoz – ezen felül az eredmények olyan, valóban fontos kérdésekben is segítséget nyújthatnak a szakértőknek, mint a repülőgépekre a magasban történő repüléskor rakodó jég.

életmódváltás - buktatók

Az életmódváltás leggyakoribb buktatói: így kerüld el őket!

Pedig papíron minden olyan egyszerűnek tűnik: csak be kell tartani az egészséges étrendet, rendszeresen időt kell szakítani az edzésre és a meditációra, csökkenteni a stresszt, fél évente-évente meg kell jelenni a kötelező szűrővizsgálatokon és már kész is – íme az egészséges életmód receptje.

apaság - szilveszter gyerekkel

Semmi izgalom, semmi várakozás, semmi hév

2022. december 29-ét írunk, körülöttem mindenki a szilveszteri partikat tervezi. Látom az izgatottságot: valaki a dekoráción töri a fejét, más a parti outfiten dolgozik, én meg csak ülök és hallgatom őket.

TVE - applikáció - fenntarthatóság

A mobilod már tudja, amit te még nem

A hamisan környezettudatosnak beállított termékek és szolgáltatások száma látványosan megugrott az elmúlt években, míg a fogyasztók továbbra is néhány másodperc alatt meghozzák a döntésüket a polcok csábító kínálata előtt.

Csepeli Jégpark - jégpálya Budapest

Megnyílt Budapest legnagyobb körfolyosós jégpályája

Ismét megnyílt a Csepeli Jégpark a nagyközönség előtt, ahol a látogatókat több mint 2000 négyzetméteren három jégpálya, egy különleges jégfolyosó, valamint gasztronómiai élmények várják péntektől több mint két hónapon át, várhatóan 2023. január 31-ig.