cikkek a tagben

gasztronómia


A legjobb bourbon a világon – a 2021-es World Whiskies Awards szerint

Tovább olvasom

Széll Tamással erősít a magyar Bocuse d’Or-csapat

Tovább olvasom

Bolti bonbon helyett idén válassz hazai édességet Valentin-napra!

Tovább olvasom

Wang Mester Buda Mozium

A kálvária már a múlté, a jövő azonban elég bizonytalan a koronavírus-járvány árnyékában, így koncentráljunk a jelenre, arra, ami most van: bitang jó kínai ételek és újdonságként autentikus kínai reggeli.

Haraszty Pincészet - Etyek

André Bicalho bemutatkozására a nagyközönség előtt a Haraszthy Pincészet Márton-napi borvacsoráján november 14-én kerül sor.

Dictador 2 Masters Royal Tokaji 1977

A rum 1977 óta érlelődött Kolumbiában, egy amerikai tölgyfahordóban, mielőtt idén januárban hosszú utazás után megérkezett Magyarországra, ahol hét hónapig érlelődött a Royal Tokaji Borászat 12 éves, 300 literes zempléni tölgyfahordójában.

Unicum Barista 2020

Közel hároméves fejlesztői munka eredményeként a Zwack Unicum bemutatta az Unicum család legújabb tagját, az Unicum Baristát

kirándulás - gasztronómia

Sajátos hangulat, isteni dödölle illat, a természet csalogató közelsége és nem utolsó sorban felejthetetlen ízek!

Arany Kaviár - Golden Season

Az idén 30 éves étterem egy kolumbiai kutató-fejlesztő séffel dolgozta ki új koncepcióját, ami ennek köszönhetően egy igazi gasztrosokk.

The Macallan - Red - 2020

A The Macallan legújabb kollekciójában egy 74 és egy 78 éves veterán is helyet kapott.