cikkek a tagben

gasztronómia


Ezzel a csavarral lesz tökéletes a Negroni – Stanley Tucci szerint

Tovább olvasom

Széll Tamással erősít a magyar Bocuse d’Or-csapat

Tovább olvasom

Bolti bonbon helyett idén válassz hazai édességet Valentin-napra!

Tovább olvasom

CNN - gasztro - desszert

Édes tészták, cukros mázak és csokoládé töltelék – a válogatás igen sokszínű, ráadásul három magyar versenyző is bejutott a listára.

Viper hard seltzer

A hard seltzer egy áttetsző szénsavas alkoholos ital, jellemzően csipetnyi gyümölcs ízesítéssel, amelynél a kívánt alkohol- és széndioxidszintet fermentációval érik el. 

magyar bor - Decanter

A Decanter magazin idén is összeállította illusztris listáját, két magyar bor is szerepel a Decanter 2020-as kedvencei között.

Prisztavok Zoltán - Kreinbacher Birtok

Mitől olyan különleges a magnum hatás? Hol van a pezsgő helye a modern gasztronómiában és hol tart most a Kreinbacher Birtok missziója? Prisztavok Zoltánnal, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketing vezetőjével beszélgettünk.

szilveszter - gasztronómia

A szerencse forgandó, de az emberek megfejtették, mivel lehet biztosítani a következő évre: a virsli és a lencsefőzelék a szilveszter elmaradhatatlan fogása.

Tokaj GIN - 2020

2020-ban a THE GIN MASTERS kiírást két fordulóban rendezték meg, ahová összesen több mint 300 gint neveztek a világ minden tájáról, melyek közül a második fordulóban mindössze 11 italnak ítélték oda a MASTER minősítést, köztük a Tokaj GIN-nek!