Váratlan tányértéma a budapesti Bocuse d’Or kontinensdöntőn
Három magyar burgonyfajta lesz a tányértéma a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai kontinensdöntőjén, amelyet március 23-án és 24-én rendeznek meg Budapesten.
Három magyar burgonyfajta lesz a tányértéma a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai kontinensdöntőjén, amelyet március 23-án és 24-én rendeznek meg Budapesten.
A technológiát 2018-ban fejlesztette az Amazon, majd több startup cég is foglalkozni kezdett hasonló rendszerek kiépítésével.
Az Olimpia étterem és a Fricska Gastropub után Buda egyik ikonikus étterme, a Csalogány26 is végleg szögre akasztotta a serpenyőt.
Az Arany Kaviár Étterem egyik tulajdonosa Molnár Attila és családja, valamint a kolumbiai fejlesztő-kutató séf, José Guerrero nevéhez fűződik a város legújabb étteremnyitása a Budai Vár tövében.
Bármilyen italt is válasszunk az ünnepi asztalra, a palackba zárt gondoskodás és szeretet még meghittebbé teszi majd a karácsonyt!
Fókuszban a magyar manufaktúrák: indul a téli menü a Crowne Plaza Budapest Axis kávézójában.
YAMA – December elején újgenerációs, ázsiai fúziós étterem nyílt Budapest központjában, egész estés programot kínálva a csúcsminőségű gasztronómiai élményre és szórakozásra vágyóknak.
Az arabica kávé ára kedden tízéves csúcsra emelkedett többek között a főbb kávétermelő országok csökkenő exportja, a kávétermelés számára kedvezőtlen időjárási viszonyok és a folyamatosan növekvő szállítási költségek hatására.
A 2011-es Bocuse d’Or bajnok Rasmus Kofoed séf által vezetett étterem lépett egy merészet.
December 31-én végleg bezár az Olimpia Étterem, Ádám Csaba nem csak az éttermét zárja be, de valószínűleg pályát is módosít.
Rendkívüli sikert könyvelhetett el idén a magyar bor, azon belül is a villányi borvidék.