edzés

kreatin - sport - egészség - online férfimagazin

Valóban hajhullást okoz a kreatin?

A testépítőknek és sportolóknak szánt kreatin népszerűsége az egeket ostromolja, nem csoda hát, hogy egyesek hamis mítoszokat szőttek köré. Most ezek egyikével fogunk leszámolni.

országúti diszkó - új film - online férfimagazin

Jake Gyllenhaal kőkeményen edzett az Országúti diszkóra

Tavasszal érkezik Rowdy Herrington 1989-es kultfilmjének kortárs feldolgozása Doug Liman (A Bourne-rejtély, A holnap határa) rendezésében. A stafétabotot Jake Gyllenhaal veszi át a 2009-ben elhunyt Patrick Swayze-től, de ennél is érdekesebb, hogy a főszereplő teljesen új hátteret kapott.

kreatin - sport - egészség - online férfimagazin

Izomnövelés kreatinnal: mennyire kockázatos?

A kreatin a fitneszguruk által legsűrűbben reklámozott táplálékkiegészítők közé tartozik. A három aminosavat ötvöző vegyület a szívben, az agyban, sőt a vesében is megtalálható, s a testünkben lezajló biológiai folyamatokban is kulcsszerepet tölt be. De mi történik akkor, ha célzottan izomnövelésre használjuk?

Mark Wahlberg - film - életmód - online férfimagazin

Ezért olyan inspiráló Mark Wahlberg reggeli rutinja

Az 52 éves színész elképesztő fizikai átalakulásra képes egy-egy szerepért. Ha kell, Mark Wahlberg szálkásra gyúrja magát, vagy épp rekordidő alatt hízik 10-20 kilót, hogy a munkája végeztével ismét csúcsformába lendüljön.

reggel - okostelefon 2023

Tényleg növeli a produktivitásod, ha minden nap hajnali 5-kor kelsz?

A világ legsikeresebb emberei között rengeteg a notórius korán kelő, de a közösségi médiás platformokon is egyre több véleményvezér népszerűsíti az 5 órai ébredés virális trendjét. Mégis joggal merülhet fel benned a kérdés: a “pacsirta életmód” minden esetben növeli a produktivitást?