cikkek a tagben

gasztro


Prisztavok Zoltán: Nem pezsgőt és bort árulunk, a Kreinbacher egy életérzést közvetít

Tovább olvasom

Osztriga és pezsgő – a tudomány szerint ezért ilyen ütős páros

Tovább olvasom

Sir Winston Churchillre emlékezik a Champagne Pol Roger év végi különkiadása

Tovább olvasom

magyar bor - Decanter

A Decanter magazin idén is összeállította illusztris listáját, két magyar bor is szerepel a Decanter 2020-as kedvencei között.

Prisztavok Zoltán - Kreinbacher Birtok

Mitől olyan különleges a magnum hatás? Hol van a pezsgő helye a modern gasztronómiában és hol tart most a Kreinbacher Birtok missziója? Prisztavok Zoltánnal, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketing vezetőjével beszélgettünk.

szilveszter - gasztronómia

A szerencse forgandó, de az emberek megfejtették, mivel lehet biztosítani a következő évre: a virsli és a lencsefőzelék a szilveszter elmaradhatatlan fogása.

Tokaj GIN - 2020

2020-ban a THE GIN MASTERS kiírást két fordulóban rendezték meg, ahová összesen több mint 300 gint neveztek a világ minden tájáról, melyek közül a második fordulóban mindössze 11 italnak ítélték oda a MASTER minősítést, köztük a Tokaj GIN-nek!

osztriga - pezsgő

A hagyományok és illem mellett mi indokolja, hogy együtt fogyasztjuk ezeket az ínyencségeket? A válasz kézenfekvő, de miért működik olyan jól ez a párosítás?

Ünnepi ital a pezsgő, éppen ezért nem kizárólag ünnepi alkalmakkor fogyasztható: a jelenlegi szürke hétköznapokat is képesek feldobni az aranyló vagy éppen rózsaszínes buborékok.

KitKat - whisky - Japán

Az Islay régió hordóinak egyedi, füstös jegyei remekül illeszkednek a ghánai kakaóbabok lágy ízvilágával, ami alkalmassá teszi az olyan komplex ízpárosításra is, mint amilyen a legújabb KitKat csokoládé.