gasztro

Bocuse siker - Magyarország - gasztronómia - online férfimagazin

Óriási magyar siker a Bocuse d’Or európai válogatóján

Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai válogatójának, ahol a magyar csapat biztosította helyét a lyoni döntőre, amelyre 2025 januárjában kerül majd sor, és a legjobb tálnak járó különdíjat is elnyerte.

Biang Bisztró Wang Mester - gasztro - gasztronómia - Budapest - online férfimagazin

Wang Mester új egységet nyitott az Astorián

Wang Mester, azaz Vang Csiang megreformálta azt, ahogy a kínai konyháról gondolkozunk, és megmutatta, hogy az illatos-omlós-, édes-savanyú csirke és rizs Bermuda-háromszögébe ragadt, kétes hírű kínai büfék kínálatán túl az ország gasztronómiája mennyire sokszínű. Munkássága nemcsak a kínai konyha hazai megítélését oldozta fel, hanem a tágabb ázsiai gasztronómiának is megnyitotta az utat.

Horvátország - utazás - gasztronómia - online férfimagazin

Európa rejtett, tengerparti gyöngyszeme a szomszédban

Tengerparti vakációt tervezel? Olyan úti célt keresel, ami elérhető távolságban van, könnyen megközelíthető, de lenyűgöző látványt, izgalmas gasztronómiai élményt kínál? Ez a horvát tengerpart Európa rejtett gyöngyszeme, ami csak arra vár, hogy felfedezd: tökéletes úti cél, ha turistamentes övezetre vágysz.

Bocuse d'Or magyar csapat - gasztronómia - fine dining - online férfimagazin

Bemutatkozott a magyar Bocuse d’Or csapat

Kelemen Roland séf mellett Fodor Noel commis, Szabó László coach és Dalnoki Bence csapatvezető képviseli Magyarországot a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjében március 19-20-án Norvégiában.