gasztro
Magyar bor 2020 legjobb 15 tétele között
A Decanter magazin idén is összeállította illusztris listáját, két magyar bor is szerepel a Decanter 2020-as kedvencei között.
Carlos Santana saját kávé márkát alapított, és igen, az egyik blend neve “Smooth”
Nehéz lesz megállni, hogy az ember ne dúdolja minden korty után, hogy “man, it’s a hot one”.
17 hollywoodi híresség, aki beszállt a szesziparba
Amikor a portfólió diverzifikálása és a kedvenc alkohol találkozik.
Szilveszteri menü a lencsefőzeléken túl: 13 étel, ami szerencsét hoz Újévkor
A szerencse forgandó, de az emberek megfejtették, mivel lehet biztosítani a következő évre: a virsli és a lencsefőzelék a szilveszter elmaradhatatlan fogása.
Magyar gin ilyen magas nemzetközi elismerésben még nem részesült
2020-ban a THE GIN MASTERS kiírást két fordulóban rendezték meg, ahová összesen több mint 300 gint neveztek a világ minden tájáról, melyek közül a második fordulóban mindössze 11 italnak ítélték oda a MASTER minősítést, köztük a Tokaj GIN-nek!
Osztriga és pezsgő – a tudomány szerint ezért ilyen ütős páros
A hagyományok és illem mellett mi indokolja, hogy együtt fogyasztjuk ezeket az ínyencségeket? A válasz kézenfekvő, de miért működik olyan jól ez a párosítás?
Pezsgő az ünnepekhez? Hiszen a pezsgő maga az ünnep!
Ünnepi ital a pezsgő, éppen ezért nem kizárólag ünnepi alkalmakkor fogyasztható: a jelenlegi szürke hétköznapokat is képesek feldobni az aranyló vagy éppen rózsaszínes buborékok.
Hordóban érlelt kakóbabból készül az eddigi egyik legpazarabb KitKat csokoládé
Az Islay régió hordóinak egyedi, füstös jegyei remekül illeszkednek a ghánai kakaóbabok lágy ízvilágával, ami alkalmassá teszi az olyan komplex ízpárosításra is, mint amilyen a legújabb KitKat csokoládé.