cikkek a tagben

Ford


Ford Mustang 5.0 V8: Jó volt újra egy kicsit gyereknek lenni

Tovább olvasom

Ford Puma: Újra a porondon

Tovább olvasom

Ford Bronco 2021

Nem egyszerű visszahozni egy ikont, a Fordnál azonban nem rettentek vissza a kihívástól.

Mustang Cobra Jet 1400

A Ford Performance kifejezetten gyorsulási versenyekre kifejlesztett tisztán elektromos modellje várhatóan 8 másodperc alatt teszi majd meg a negyedmérföldes távot.

új Ford Puma - 2020

Fiatalos, lendületes, már-már kicsit pimasz, de nem tolakodó, inkább szerethető.

Shelby GT350R prototípus

Az Amerikában “Repülő Mustang”-ként híressé vált első Shelby GT350R példány, a fejlesztési és tesztelési célokra használt prototípus a különleges szerepe és története miatt a legfontosabb Mustang a márka történelmében.

Ford - EarthRomer

Az EarthRomer XV-HD egy luxus otthon minden kényelmével el van látva, mindössze a mérete kompakt, és bármikor helyet lehet változtatni vele.

Ford Mustang Mach-E

Alig egy hete, hogy bejelentették a Ford első tisztán elektromos SUV-ját, amely a Mustang emblémát viselheti a jövőben, máris megindultak a találgatások, hogy vajon mihez kezd majd a legendás Shelby-műhely az új technológiával.

Ford Mustang Mach-E

A híres póni, amely hosszú évtizedekig az izomautók, a szívó V8-asok jelképe volt, most egy tisztán elektromos SUV modellre került fel, azonban várhatóan nem ez lesz az egyetlen típus a közeljövőben a Fordnál, amelynél a Mustang emblémát újraértelmezik.