3+1 fogyókúra-gyilkos program, amire nem mondhatsz nemet!

Halmai Zsófia Halmai Zsófia | 2014.08.23 | Életmód | Olvasási idő: 2 perc
3+1 fogyókúra-gyilkos program, amire nem mondhatsz nemet!

Megszületett az elhatározás: „Nekiállok a diétának!”, „Mától életmódot váltok”, „Mostantól fogyókúrázom”. Az elhatározás után jön az első nap, a második -az már ugyan nehezebb-, a harmadik után esetleg már elkívánod az egész elhatározást minél messzebbre, de kitartó férfiként mégsem adhatod fel?! Már csak a saját egészséged, közérzeted és önbizalmad miatt sem! Na igen, de mi van azokkal az elkerülhetetlen helyzetekkel, amikor „enni kell”, amikor nem, vagy csak nagyon nehezen mondhatsz nemet?

Összegyűjtöttük a leghízlalóbb, fogyókúra-gyilkos programokat, amiket nem hagyhatsz ki, de azért fel a fejjel! A kitartó, rendszeres sportolás és a mértékletesség “átsegít” majd ezeken a kis kilengéseken is.

1. Ebéd a nagyinál
Egyél még, vegyél még! Nem ízlik? – Ismerős mondatok? A nagyinak nemet mondani igen nehéz, ráadásul ha ránézel termetes nagypapára, akkor nem is várhatjuk el, hogy megértse, miért is van szükség fogyókúrára, életmódváltásra, reformkonyhára – persze tisztelet a kivételnek!

2. Az első vacsora a szüleinél
A családi programok közül a következő, az első vacsora a párod szüleinél. Ha szerencséd van, akkor ők is valamilyen reform étrendet követnek, ha nem, akkor kénytelen vagy megbarátkozni a gondolattal, hogy a következő napokban több időt kell az edzésre szánnod.

3. Sörözés a haverokkal
Egy sör nem sör… Azután pedig könnyen csúszik a második, harmadik, sokadik… Mivel nem kifejezetten „evésről” van szó, ezért gyakorlatilag észrevétlenül öntöd magadba a kalóriákat…

+1 Nyaralás Olaszországban
Aki töltött már el néhány hetet Olaszországban, annak ismerős lehet az érzés, hogy hazatérve, mintha összementek volna a ruhák… Annak, aki nincs hozzászokva a szénhidráttal teli étrendhez, a fantasztikus tészták és pizzák után el kell majd töltenie néhány órát edzéssel, sportolással, hogy visszanyerje versenysúlyát.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!