táplálkozás

rágó - egészség - online férfimagazin

Tényleg 7 évig marad a rágó a gyomrunkban?

Ha te is egy vagy a sok ember közül, aki véletlenül lenyelt egy egész darab rágógumit, valószínűleg benned is felmerült már a kérdés: vajon meddig marad a rágó a gyomrunkban? Nos, az általános vélemény, hogy lenyelés után hét évig a gyomrodban marad, valójában viszont ez nem igaz.

időszakos böjt - intermittent fasting - táplálkozás - online férfimagazin

5 app, ami megkönnyíti az időszakos böjtöt

Egyre népszerűbb az időszakos böjt, vagy más néven intermittent fasting táplálkozási módszer, melynek lényege, hogy az energiabevitelt bizonyos szakaszokhoz kötöd, azaz egy előre meghatározott kerethez időzíted a napi étkezéseket

koleszterin - koleszterinszint csökkentés - természetes módszerek

10 természetes módszer a koleszterinszint csökkentésére

Az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód egyaránt növelheti a koleszterinszintet. Akkor sem kell azonban pánikolnod, ha a leleteid kevés okot adnak az örömre. Rögtön mutatunk tíz természetes módszert, mellyel megfordíthatod a folyamatot.

5G - repülőtér - Egyesült Államok

Ezt az 5 dolgot soha ne fogyaszd repülés előtt!

Vannak olyan közkedvelt ételek és italok, melyeket nem tanácsos magadhoz venned, mielőtt repülőre szállnál. Ha mégis szemezgetnél a most következő tiltólista tételei közül, azzal csak önmagadat sodrod kellemetlen helyzetbe.

arabica kávé - gazdaság - világ - online férfimagazin

Mikor elég a kávéból? Van azért egy határ!

Sokan vannak, akik a reggeli kávé nélkül egész nap használhatatlanok lennének. De ez csak az első kávé, mert bizony rendszerint nincs megállás, és akár 3-4 vagy még több is elfogyhat estig. És, bár alapvetően nem egy káros italról van szó, azért tudni kell megálljt parancsolni – mutatjuk, hány csészénél árt többet, mint amennyit használ!