motiváció

reggel - okostelefon 2023

Az egyik legrosszabb szokás, amit reggel megtehetsz

Az okostelefonok kétségtelenül a mindennapi rutin részévé váltak, miközben viszont töretlenül keressük a megoldást hogyan lehetne egy nap jobb, produktívabb, sikeresebb, számos olyan szokás is természetessé vált, amelyek észrevétlenül vetnek vissza nemcsak a munkában, de mentálisan is.

diéta - férfi - egészség - életmód - táplálkozás

Mikor kezdjenek diétába a férfiak?

Az elmúlt évek egyik kedvenc kifejezése az „aputest”, amely arra a jelenségre utal, hogy a teremtés koronái egy adott életkorban bizony eleresztik magukat és ebből az állapotból csak nehezen tudnak kimozdulni.

Dárdai Pál 2023

Dárdai Pál: nem a pénz motivál

Dárdai Pál 1997 és 2011 között klubrekordnak számító, összesen 286 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára a Hertha BSC színeiben, ahol visszavonulása után az utánpótlás csapatban, majd két ciklusban a felnőtt csapat vezetőedzőjeként dolgozott.

apaság - XXI. század - apa - család

Tűzz ki reális célokat – könnyű azt mondani!

Az év eleje kicsit mindig az újrakezdésről is szól. Leradírozzuk a múlt év hibáit, kudarcait és tiszta lappal indítunk mindent. Jönnek az újévi tervek, kitűzött célok, mindenkinek megvan, hogy miben szeretne változni, aztán jönnek a monoton hétköznapok és január vége felé a kártyavár lassan újra összedőlni látszik.

Nick Vujicic Magyarországon

Nick Vujicic újra Magyarországon!

Nick Vujicic – elsöprő energia, lendület, életerő, amely úgy betölti a teret, olyan mértékben képes magával ragadni, hogy szinte észrevehetetlenné válik, hogy a színpadon lévő előadó végtagok nélkül született.