motiváció

Dárdai Pál 2023

Dárdai Pál: nem a pénz motivál

Dárdai Pál 1997 és 2011 között klubrekordnak számító, összesen 286 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára a Hertha BSC színeiben, ahol visszavonulása után az utánpótlás csapatban, majd két ciklusban a felnőtt csapat vezetőedzőjeként dolgozott.

apaság - XXI. század - apa - család

Tűzz ki reális célokat – könnyű azt mondani!

Az év eleje kicsit mindig az újrakezdésről is szól. Leradírozzuk a múlt év hibáit, kudarcait és tiszta lappal indítunk mindent. Jönnek az újévi tervek, kitűzött célok, mindenkinek megvan, hogy miben szeretne változni, aztán jönnek a monoton hétköznapok és január vége felé a kártyavár lassan újra összedőlni látszik.

Nick Vujicic Magyarországon

Nick Vujicic újra Magyarországon!

Nick Vujicic – elsöprő energia, lendület, életerő, amely úgy betölti a teret, olyan mértékben képes magával ragadni, hogy szinte észrevehetetlenné válik, hogy a színpadon lévő előadó végtagok nélkül született.

életközépi válság - motiváció

Hogyan lendülj túl az életközépi válságon?

Az életközépi válsággal kapcsolatban még mindig sok a kérdés. A szakértők között is eltérőek a vélemények annak kezdetét és lefolyását illetően, egy dolog viszont biztos: habár a jelentős változás sokszor jelent kihívást, lehetőségként is tekinthetsz rá.

Arnold Schwarzenegger - edzés - 2022

Schwarzenegger: soha nem fogok leállni!

Ha valami nem változott az évtizedek alatt, az Schwarzenegger testépítés iránti elkötelezettsége és szenvedélye, júliusban tölti be a 75-öt, de ma is rendszeresen oszt meg fotókat és videókat aktuális edzés rutinjáról, most pedig bejelentette: nem áll szándékában, hogy leálljon.