Buda kedvenc garden party sorozata visszatér
Május 25-én újraindul a már hagyománnyá vált nyáresti lazítás, a Haris Park GinUP garden party sorozata lenyűgöző környezetben, Buda exkluzív találkozóhelyén.
Május 25-én újraindul a már hagyománnyá vált nyáresti lazítás, a Haris Park GinUP garden party sorozata lenyűgöző környezetben, Buda exkluzív találkozóhelyén.
Május 27-29. között ismét a gasztronómia rajongóinak találkozóhelyévé válik a megújult Millenáris, ahol – két év szünet után – újra várja látogatóit az OTP Bank Gourmet Fesztivál.
Az új kategória létrehozása egyben azt is eredményezi, hogy idén mindenképpen új egység kapja az Év étterme díjat.
Nincs valamire való francia étlap libamáj nélkül, amely épp olyan ízletes kulináris fogás, mint amennyire ellentmondásos. A pandémia után most újabb kihívással kell szembenéznie a francia vendéglátóiparnak, egyre nagyobb hiánycikk ugyanis a libamáj.
Dudás testvérek természetesen idén sem hiányozhatnak a legnívósabb hazai gasztrofesztiválról, Szilárd és Szabolcs ennek örvén beszéltek arról, mit jelent számukra az „örökség”, ami az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál vezérmotívuma lesz.
Ausztria legnagyobb egybefüggő turisztikai régiójában – a Stájer Termál- és Vulkánvidéken – a hangsúly a régió kiváló minőségű termékein, valamint az egészségen, a mozgáson és a kulináris élményeken van.
A Michelin-csillag a gasztronómia csúcsát testesíti meg, de a magas minőség nem feltétlenül jár együtt a magas árral, van olyan csillagos hely, ahol már 1,5 dollárért lehet enni.
Az Őrség az ország egyik legérintetlenebb régiója, amely természeti kincsekkel, történelmi múltat idéző kulturális örökséggel és dimbes-dombos tájjal várja az idelátogatókat.
2020 decemberében robbant a hír, miszerint csaknem félmilliárd forint befektetéssel online borkereskedést indít egy magánberuházói csoport.
A Condé Nast Traveler által a világ 10 legjobb tetőterasza közé választott High Note Skybar három havonta változó szezonális menüsorral várja a kikapcsolódni vágyókat.
Bíró Lajos és csapata 2015 őszén, Buja Disznó-k néven hívta életre a mára ikonikussá vált koncepciót a Belvárosi Piacon. A játékos névből már sejthető volt, hogy a fő alapanyag bizony a sertéshús lesz, az ételek pedig nem is akármilyen köntöst kaptak.
Egy New York-i fémgyárban nyit májusban pop-up éttermet a Noma.