gasztronómia

Kollár Endre Michelin Guide

Magyar séf a Michelin Guide-ban

A magyar gasztronómiát bemutató sorozatában a csillagos séfek után most új magyar tehetséget fedezett fel a Michelin Guide: a milliók által követett nemzetközi útikalauz és gasztronómiai iránytű május utolsó napján Kollár Endre séfről és a St. Andrea Restaurantról írt cikket.

az ország legjobb vidéki éttermei

Mutatjuk az ország 10 legjobb vidéki éttermét!

Az Év Vidéki Étterme díjat a tatai Platán Gourmet érdemelte ki, de az Őrségben, a Balaton parton, Turán, Encsen, Somlóvásárhelyen is vár minket TOP10-es listán szereplő étterem, ahogy Esztergom és Villány is biztosan célpontunk lesz.

Szaletly - Budapest

Degusztációs menüvel ünnepel a Szaletly

A Szaletly Nikoletti Petra belsőépítész, Szabó Dániel volt bankár és a vendéglátóiparban jártas Szalontay Tamás szerelem projektje, az ételekért pedig Bernát Dániel séf felel, aki korábban a Rézkakas és a Bagolyvár étterem konyhafőnöke volt.