gasztro
A legjobb bourbon a világon – a 2021-es World Whiskies Awards szerint
Mi teszi a bourbon whiskyt különlegessé és melyik a legjobb bourbon a világon?
5000 éves és egyiptomi a világ legrégebbi, ipari léptékű sörüzeme
Összesen 60 ezer 350 ml-es sört tudott előállítani az ókori intézmény.
Tálalj úgy, mint Sárközi Ákos
“Ahhoz, hogy előre tudjunk tervezni, mindenképpen sokkal többet kell mutatnunk magunkból. Véleményem szerint a bizalom és az élmény most a két legfontosabb tényező.”
A champagne után a franciák a bagettet is Unesco örökségvédelem alá helyeznék
Hamarosan Unesco örökségvédelem alá kerülhet a bagett, amely a helyi pékek szerint éppúgy jelképezi Franciaországot, mint az Eiffel-torony – a tömegtermelés viszont a friss, ropogós kézműves kenyérfélét is utolérte.
Széll Tamással erősít a magyar Bocuse d’Or-csapat
A magyar csapat megkezdte a felkészülést a júniusi világversenyre.
Bolti bonbon helyett idén válassz hazai édességet Valentin-napra!
Használd ki a lehetőséget és éreztesd pároddal, fontos számodra, hogy ezekben a nehéz időkben is számíthatsz rá.
Terence Hill is sajátmárkás kávéval rukkolt elő
Carlos Santana után Terence Hill is sajátmárkás kávéval rukkolt elő.
A cannoli és a baklava mellé 3 magyar desszert is felkerült CNN top 50-es listájára
Édes tészták, cukros mázak és csokoládé töltelék – a válogatás igen sokszínű, ráadásul három magyar versenyző is bejutott a listára.
Hard seltzer: új alkoholos ital trendet építve robban be a magyar piacra a Viper
A hard seltzer egy áttetsző szénsavas alkoholos ital, jellemzően csipetnyi gyümölcs ízesítéssel, amelynél a kívánt alkohol- és széndioxidszintet fermentációval érik el.
Az évszázad legtöbbet díjazott pezsgőháza ismét a világ legjobbja
Újabb illusztris elismerést kapott a Piper-Heidsieck.
Tiago Sabarigo: A siker mértékegysége még mindig a boldogság
Ha otthon tudunk mosolyt csalni a vendégeink arcára, akkor házhoz megyünk.