cikkek a tagben

Ford Mustang


Ford Mustang 5.0 V8: Jó volt újra egy kicsit gyereknek lenni

Tovább olvasom

Mustang Cobra Jet 1400

A Ford Performance kifejezetten gyorsulási versenyekre kifejlesztett tisztán elektromos modellje várhatóan 8 másodperc alatt teszi majd meg a negyedmérföldes távot.

Shelby GT350R prototípus

Az Amerikában “Repülő Mustang”-ként híressé vált első Shelby GT350R példány, a fejlesztési és tesztelési célokra használt prototípus a különleges szerepe és története miatt a legfontosabb Mustang a márka történelmében.

Hennessey GT500 Venom 1200

A Hennessey műhelyében úgy gondolták, hogy nem biztos, hogy mindenkinek elég a Shelby GT500 700 lóerő feletti teljesítménye, ezért rátettek még egy jó nagy lapáttal.

Ford Mustang

A Ford az európai vásárlók számára a legendás sportkocsi 55. születésnapjának emléket állító Ford Mustang55 különleges modellváltozatot készített, amely augusztustól elérhető a kereskedésekben.

Kiss Gergely Ford Mustang Bullitt

Az 55. születésnapját ünneplő Ford Mustang különleges BULLITT verzióját vehette át a napokban Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Ford Mustang magyarországi márkanagykövete.

LEGO Creator Expert: Ford Mustang

A LEGO Creator Expert Ford Mustang március 1-től kapható az üzletekben.

Ken Block GYMKHANA 10

A héten megjelent a Gymkhana sorozat mögött álló Hoonigan csapat legújabb alkotása, amelyben Ken Block öt autóval, öt helyszínen, 19 percben mutatja be a tőle megszokott vakmerő mutatványait.

Steeda Steve McQueen Edition Bullitt Mustang

A színészről elnevezett limitált Bullitt széria akár 788 lóerős motorral és több ponton átalakított karosszériával rendelhető – korlátozott példányszámban.