Hogyan alakítsd ki a napi étkezési rutinod?

Galló Nóra Galló Nóra | 2020.09.29 | Egészség | Olvasási idő: 2 perc
Hogyan alakítsd ki a napi étkezési rutinod?

Mit tehetsz annak érdekében, hogy szinte azonnal elkezdd a változtatást, melynek következtében napról-napra egészségesebben élhetsz, megőrizheted vitalitásodat, távol tarthatod a plusz kilókat, jobban teljesíthetsz, és még sorolhatnánk a számos pozitív hatást. Tarts velünk és tapasztald meg saját bőrödön is!

Az egészséges életmód alappilléreinek áttekintése után a folytatásban a napi étkezési rutin kialakítását vesszük górcső alá. Egy új napi rutin kialakítása időt vesz igénybe, ezért mindenképpen kezd el még ma, haladj lépésenként a saját tempódban és törekedj arra, hogy idővel minél több új egészséges szokást beépíts napjaidba.

Fontos kiemelni, hogy az elfogyasztott ételek üzemanyagként szolgálnak („food is fuel” ahogy az angolok mondanák), éppen ezért törekedj a minőségi étkezésekre és fogyassz olyan ételeket, melyek nem csupán energiát, úgynevezett üres kalóriákat, hanem a szervezeted számára hasznos tápanyagokat is bőségesen biztosítanak.

Nézzük mik is ezek és hol érdemes kezdeni? Hogyan alakítsd ki a napi étkezési rutinod? Melyek a kiegyensúlyozott étrend alappillérei?
A szakértői anyag folytatásához csatlakozz az IF BUSINESS CLASS klubhoz ITT.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!