Szász Nóri

Joe Biden - Biden-kormányzat - történelmi döntés - kőolaj - online férfimagazin

Történelmi döntést hozott a Biden-kormányzat

Fontos győzelmet hozott a bolygó és az emberiség jövőjének szempontjából az elmúlt hét: több jelentős természetvédelmi intézkedés mellett ugyanis a Biden-kormányzat véglegesítette a fosszilis tüzelőanyag-fúrás betiltására vonatkozó szabályt az alaszkai Nemzeti Kőolajrezervátum közel felén.

Furiosa - Mad Max-film - online férfimagazin

78 napig dolgoztak a Furiosa 15 perces akciójelenetén

Az Anya Taylor-Joy főszereplésével készülő következő Mad Max-film, a Furiosa úgy tűnik, hogy méltó lesz a disztópikus univerzum korábbi részeihez: kiderült ugyanis, hogy van benne egy olyan, mindössze 15 perces jelenet, amit 78 napig forgattak. Ennyi idő alatt akár egy egész filmet is be lehet fejezni.

Netflix - sorozat - 3-test-probléma - online férfimagazin

Jöhet A 3-test-probléma második évada?

Az azonos című kínai sci-fi könyvtrilógia alapján készült A 3-test-probléma sorozat az év egyik legnagyobb Netflix-sikere eddig, nemrég pedig ígéretes hírek érkeztek a folytatásról.

Bulgari legvékonyabb karóra - férfi divat - online férfimagazin

A Bulgari (ismét) megdöntötte a világ legvékonyabb karórájának rekordját

2022-ben a Bulgari történelmet írt az Octo Finissimo Ultra karórával, hiszen egy olyan mechanikus időmérőt alkottak meg, amely mindössze 1,8 mm vastag. A trónfosztásra azonban nem kellett sokat várni, néhány hónappal később Richard Mille bemutatta az RM UP-01 karórát a maga 1,75 mm vastagságával. A Bulgari azonban nem hagyta ezt annyiban, és most ismét rekordot állított fel: a Bulgari Octo Finissimo Ultra COSC mindössze 1,70 mm vastag.

Patek Philippe - aukció - férfi karóra - online férfimagazin

260 millió forintért kelt el a Patek Philippe első automata órája

A Patek Philippe az óragyártás csúcsa (mondhatnánk, hogy királya, de ezt a címet nyilvánvalóan egy másik márka birtokolja). Ha pedig egy első szériás automata Patek Philippe karóráról van szó, akkor az több száz millió forintot is érhet, különösen, ha az a márka egyik legfontosabb vásárlójának készült.

Bugatti - autó - sportautó - online férfimagazin

15 alig ismert sztori a 113 éves Bugattiról

1909-ben Ettore Bugatti olasz ipari tervező az akkor Németországhoz tartozó Molsheim városában alapította a Bugatti autógyártót. Az azóta eltelt több mint száz év alatt a márka neve összefonódott a világ leggyorsabb és legdrágább hiperautóival.