cikkek a tagben

villanyautó


Itt a Tesla Cybertruck – Elon Musk látványosan lépett be a pickup szegmensbe

Tovább olvasom

Az első elektromos Mazda már itthon is megrendelhető

Tovább olvasom

Utolsó tesztkilométereit futja a Porsche Taycan az őszi bemutató előtt

Tovább olvasom

Tesla Cybertruck

Elon Musk betartotta az ígéreteit: a most bemutatott Tesla Cybertruck tökéletesen megfelel az előzetesen kiszivárogtatott információknak – és ahogy az várható is volt – helyenként jócskán túlszárnyalja azokat.

Black Swan

A Szajnán közlekedő hajókat a város vízi közlekedését fejlesztő Seine Alliance a Renault-val közösen tervezte, az újrahasznosított akkumulátorok a francia autógyártó elektromos autóiból kerülnek át a hajókba.

MAZDA MX-30

A Mazda a Tokyo Motor Show keretében mutatta be első teljesen elektromos meghajtású modelljét, az MX-30 EV 210 kilométeres hatótávot ígér, és várhatóan jövő ősszel érkezik meg a márkakereskedésekbe.

Honda e

Együttműködési megállapodást kötött a Honda Európa vezető közműszolgáltató vállalatával, a Vattenfall-lal. Ennek keretein belül születhetnek meg az első rugalmas tarifával kecsegtető energiaszolgáltatói szerződések, melyek kifejezetten az elektromosautó-tulajdonosok igényeihez igazodnak.

Honda e

A Honda a napokban bemutatta a Frankfurtban debütáló elektromos kisautójának, a Honda e-nek a képeit, amely alig különbözik a korábban látott prototípustól.

Porsche Taycan

Szeptember 4-én, közép-európai idő szerint délután 3-kor mutatták be a márka történetében újabb mérföldkőnek számító tisztán elektromos modellt, a Porsche Taycant. A bemutató a világ három pontján zajlott párhuzamosan, a neten pedig bárki követhette az élő adást.

Tesla Model 3: megvan a heti 5000 darab, de milyen áron?

Az autóipart az elmúlt években felforgató Elon Musk a múlt héten bejelentette, újabb piacokat nyit a Tesla: Lengyelország, Románia és Szlovénia mellett már Magyarországról is megrendelhetjük közvetlenül a gyártótól mindhárom elektromos modellt.

Augusztus 15-én a “Pininfarina Legends Drive” keretén belül láthatja először élőben a közönség, de gyártó előre megszellőztetett pár fotót a genfi bemutató óta kissé átdolgozott, már közúti közlekedésre is alkalmas szupersportkocsiról.

Lotus Evija

Kínai pénzből, de angol designerek és mérnökök tervei alapján, angol gyárban készül a jövő évtől az első teljesen elektromos brit szupersportkocsi, amelyet zárt körű rendezvényen, szűk körben mutattak be a meghívottaknak.

Bentley EXP 100 GT

A 100. születésnapját ünnepelve a Bentley nem a múltba tekint vissza, hanem a jövőre fókuszál: a Bentley EXP 100 GT koncepióval bemutatták, milyennek képzelik most a 2035-ben utcára kerülő Bentley modellt.