cikkek a tagben

Porsche


Egy nap az 1948 példányszámban limitált Porsche 911 Speedster egyikével

Tovább olvasom

Utolsó tesztkilométereit futja a Porsche Taycan az őszi bemutató előtt

Tovább olvasom

Egy pajtában találták meg a Porsche múzeum hiányzó darabját

Tovább olvasom

Porsche 911T

Megszerzed álmaid autóját, amelyre gyerekkorod óta vágytál, majd az élet úgy hozza, hogy 10 évre magára kell hagynod – a londonban élő Graham és az 1969-es Porsche 911T története üde színfoltja a Porsche-rajongók világának.

Porsche Boeing

Együttműködési megállapodást írt alá a Porsche és a Boeing, amely értelmében egy közös nemzetközi projektcsapatot alakítanak, hogy feltárják a városi légiközlekedésben rejlő lehetőségeket és a prémium légi járművek használatában rejlő potenciált.

Porsche Taycan

Szeptember 4-én, közép-európai idő szerint délután 3-kor mutatták be a márka történetében újabb mérföldkőnek számító tisztán elektromos modellt, a Porsche Taycant. A bemutató a világ három pontján zajlott párhuzamosan, a neten pedig bárki követhette az élő adást.

Porsche 911 Speedster

A Porsche 911 Speedster Heritage Design csomagja az első abból a design sorozatból, amellyel a most és a jövőben kapható sportkocsijait teszi még izgalmasabbá a német gyártó.

Porsche - aukció - baki

Az aukción a licit végül a 70 millió dollárt is elérte, minden idők egyik legnagyobb aukciós bakija miatt viszont a különleges autó mégsem kelt el.

Porsche 911 GT3 996, 991

A motorsport és az utcai autózás határán táncol 20 éve a Porsche a legendás 911-es sportkocsi GT3 változatával, amelyből ez idő alatt hat generáció került a bemutatótermekbe és a versenypályákra.

Porsche 356 RSR

Rod Emory vezetésével már 1996 óta készülnek egyedi Porsche 356 átépítések Észak-Hollywoodban az Emory Motorsporsnál, de a most elkészült 356 RSR minden eddiginél jobban feszegeti a mérnöki megoldások és a márkarajongók érzékenységének határait is.

Porsche Second Skin

Az autók egyedivé varázslását lehetővé tévő online platformot indít a Porsche Digital, de nem csak Porsche tulajdonosok számára.

Porsche 911 Speedster - 2019

Az új Porsche 911 Speedster minden Porsche sportautó ősét, az 1948-as 356 „Nr. 1“ Roadstert idézi fel, a limitált gyártási darabszám is erre utal: a 2019 közepén startoló sorozatgyártás keretében a stuttgart-zuffenhauseni gyár kapuját pontosan 1948 példány fogja elhagyni.