cikkek a tagben

oldtimer


30 éves a legerősebb Baby Benz, vagyis a 190 E 2.5-16 Evolution II

Tovább olvasom

A Hungaroring Classic képekben

Tovább olvasom

Az oldtimer, az szerelem!

Tovább olvasom

Shelby GT350R prototípus

Az Amerikában “Repülő Mustang”-ként híressé vált első Shelby GT350R példány, a fejlesztési és tesztelési célokra használt prototípus a különleges szerepe és története miatt a legfontosabb Mustang a márka történelmében.

Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II

Elérte az oldtimer kort az 1990-ben bemutatott, azaz idén 30 éves Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II, amely korszakának ikonikus alakja volt.

Porsche 911T

Megszerzed álmaid autóját, amelyre gyerekkorod óta vágytál, majd az élet úgy hozza, hogy 10 évre magára kell hagynod – a londonban élő Graham és az 1969-es Porsche 911T története üde színfoltja a Porsche-rajongók világának.

BMW 530 MLE

A BMW Group Rosslyn-i gyárában október 8-án leplezték le az 1970-es években épült versenyautó-legenda, a BMW 530 Motorsport Limited Edition egyetlen fellelt közúti példányát, amelyet egy éven át újítottak fel.

Mercedes-Benz Classic

A Mercedes-Benz Museum lélegzetelállító gyűjteményének és magán gyűjtők féltett példányainak fotóiból készült a Mercedes-Benz Classic 2020-as naptára, amely mostantól megrendelhető.

Skoda Superb OHV

Három esztendőnyi restaurálást követően készült el a Mlada Boleslav-i ŠKODA Múzeum új különlegessége, a háború után készült mindössze 158 SUPERB OHV egyike.

KdF Volkswagen Bogár

A Volkswagen Bogár a mai napig egy üde színfoltja az autós világnak, annak ellenére hogy 21,5 millió darabot gyártottak belőle. Amikor valaki egy fa alatt a sárban egy korai példányt talál, a történelem egy darabkáját állíthatja helyre – ha van hozzá elég kitartása.

V. Balatonfüred Concours d’Elegance

Május első hétvégéjén rendezik meg hatodik alkalommal a régiónk egyik legnagyobb klasszikus járműkülönlegességeket felvonultató seregszemléjét, a Balatonfüred Concours d’Elegance-t.

Vokswagen Type 3 Techno Classica

A Techno-Classica veteránkiállítás Volkswagen standján két ipari tanuló a látogatók előtt végzi el egy 1968-as klasszikus restaurálásának utolsó lépéseit.

Project Retro Rally: Mercedes-Benz Classic

A Mercedes-Benz Classic a márka 125 éves motorsport-történelmének tiszteletére rally autót épített egy 50 éves W108-asból.