hatékonyság

négynapos munkahét - tapasztalat - vezető

Másodállás vezetői szemmel: hogyan reagálj a fusizásra?

Régi tanács, hogy érdemes több lábon állni, de valószínűleg 2020 óta maxolják ki ezt igazán az emberek: a gazdasági helyzetből fakadó kényszerűség és a home office adta lehetőség találkozásából pedig megszülettek a munkavállalók, akik egy fenékkel több lovat is megülnek.

reggel - okostelefon 2023

Tényleg növeli a produktivitásod, ha minden nap hajnali 5-kor kelsz?

A világ legsikeresebb emberei között rengeteg a notórius korán kelő, de a közösségi médiás platformokon is egyre több véleményvezér népszerűsíti az 5 órai ébredés virális trendjét. Mégis joggal merülhet fel benned a kérdés: a “pacsirta életmód” minden esetben növeli a produktivitást?

utasítás helyett kérés - hatékonyság - vezető - üzlet - online férfimagazin

Utasítás helyett kérés: hogyan csináld, hogy működjön?

Az ellaposodott szervezeti struktúrák, a funkcionalitáson átívelő csapatok és az együttműködést, az autonómiát és az érzékenységet értékelő munkahelyi kultúrák világában élünk: ha korábban a dolgozók kérdés nélkül vakon teljesítették is a vezetőik utasításait, ennek az időszaknak egyértelműen leáldozott.

szorongás - depresszió - home office 2023

Kiderült, mennyivel csökkenti a hatékonyságot a home office

Míg a pandémia alatt kérdés sem volt, hogy mindenki otthonról dolgozzon, addig a közvetlen emberi kapcsolatokkal járó veszély enyhülésével egyre inkább kiélesedett a vita a home office kényelmét preferáló munkavállalók és az irodai jelenlétet elváró munkáltatók között.