A Balatonnál nyit kulturális és kulináris központot Gerendai Károly és csapata
Szigliget idén nyáron a hazai gasztronómia egyik legerősebb bástyája, sőt a helyhez illően inkább fellegvára lesz.
Szigliget idén nyáron a hazai gasztronómia egyik legerősebb bástyája, sőt a helyhez illően inkább fellegvára lesz.
Régóta tudjuk, hogy a narancs és pezsgő találkozása pompás kísérője lehet a legforróbb hónapoknak.
Bár úgy tűnhet, a csapból is kézműves sör folyik, valójában még mindig a nagyok uralják ezt a piacot.
Az inspiráló lista összeállításánál olyan szempontokat vettek figyelembe, mint például a gasztro-kínálat, kulturális- és éjszakai élet, illetve azt is pontozták, hogy mennyire tért vissza – vagy alakult ki – a korlátozások után a közösségi érzés.
Megnyílt a DaRose, David Alaba étterme Bécsben.
A tengerparti naplementék hangulatát idéző helyszínnel, különleges koktélokkal, élőzenével és Magyarország top séfjeivel a Lupa Beach idén is felpezsdíti a hétfő estéket.
Imádta az ételeket és két kanállal falta az életet, karcos karaktere pedig egyedivé tette műsorát.
Az első európai Spago étterem konyhafőnökeként a Wolfgang Puck Michelin-csillagos séf által megálmodott gasztronómiai koncepció hazai megvalósításáért felel a szakember.
A The Virgin Mary első ránézésre hozza a valódi ír pubok hangulatát, az itallap viszont merőben eltér a megszokottól.
Megújult terasszal, pezsgő újdonságokkal és az eddigi legkedveltebb fogásokból összeállított étlappal készül a nyárra a Kreinbacher Birtok.
Az exkluzív, néhány asztalos fine dining koncepció, miszerint egyszerre mindössze 21 embert látnak vendégül nyitott konyhával és felejthetetlen ízélménnyel, Rácz Jenő régi álma volt.
Eladásra kínálnak egy bordeaux-i vörösbort, amelyet 14 hónapig a Nemzetközi Űrállomáson érleltek. Szakértők szerint a végső ár elérheti az egymillió dollárt.