Buda kedvenc terasza hétvégén újranyit
A kemencében autentikus nápolyi pizza, a pultban több mint húszféle gin, az asztaloknál felhőtlen hangulat: a nagyvárosi dzsungel laza oázisaként a Zsiráf Buda valódi űrt tölt be Budán.
A kemencében autentikus nápolyi pizza, a pultban több mint húszféle gin, az asztaloknál felhőtlen hangulat: a nagyvárosi dzsungel laza oázisaként a Zsiráf Buda valódi űrt tölt be Budán.
Mallorca: sziklás hegyek, kristálytiszta víz, hangulatos halászfalvak – plusz egy virágzó főváros tele éttermekkel és bárokkal a gasztro-kalandoroknak.
Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Szabadfi Szabi az egyik legismertebb pék az országban, aki sokat tett a hazai kovászforradalomért, és komoly szerepe volt abban, hogy mostanra gombamód elszaporodtak a kézműves pékségek.
Egyedülálló sikert ért el a Balatonic az egyik legnagyobb nemzetközi spirit versenyen, a The Global Spirits Masters eseményen, ahol egyedüli magyar tonik márkaként három tételét is díjazták.
Nem brunch, és az eddig megszokott villás- vagy szállodai reggelik kínálatára sem hasonlít: az esztergomi, Michelin-csillagos 42 Restaurant olyan reggelit mutatott be, ami friss, izgalmas és régiós szinten is egyedülálló.
Olaszos dolce vita Toszkánában? Rejtett természeti kincsek Skóciában? Vibráló kozmopolita lüktetés Tel-Aviban? Napsütés, felfedezés, kulináris és kulturális élmények: 10 remek úti cél, ha májusi hosszú hétvégét tervezel.
Bizonyos champagne évjáratok ára pedig több mint háromszorosára nőtt: a 2012-es Salon Le Mesnil például 4670 dollárról 15 485 dollárra emelkedett 2022 januárja és szeptembere között, ami elképesztő, 232 százalékos növekedést jelent.
Bangkok régóta kedvelt úti cél az ínyencek körében: a helyi és utcai étkezdék élménye valóban egy életre szól, a fine dining scéna kínálata pedig évről évre erősebb. Megjelent az 50 legjobb étterem ázsiai kiadása!
A legendás Louis XIII. konyak Franciaország legnagyobb konyak háza, a Remy Martin luxuskiadása, amit 1874 óta pincemesterek generációról generációra tökéletesítenek.
A La Truff’ torta Palágyi Eszter Michelin-csillagos séf és a desszertműhely közös munkájának eredménye.
Igazi ünnepi készülődésbe kapcsolódik az, aki mostanában a St. Andrea Restaurantban jár: a tavasz új étlapot, a húsvét közeledte emelt lelkületet hozott az étterembe.
Carlos Santana és Terence Hill után most Snoop Dogg is beállt ebbe a sorba.