cikkek a tagben

Alfa Romeo


Alfa Romeo Stelvio: Autót szívvel lélekkel

Tovább olvasom

Alfa Romeo Giulia GTA

A márka alapításának 110. évfordulójára különleges bejelentéssel készült az Alfa Romeo: a piaci trendekkel homlokegyenest szembeszállva nem egy elektromos modellel álltak ki a sajtó elé, hanem újra megalkották az autósport történetének egyik legendás alakját, a Giulia GTA-t.

Alfa Romeo GTV

Racionalizálásra hivatkozva törölte a korábban beharangozott sportkocsikat a jövőbeli modellpalettájáról az Alfa Romeo. A lépés valószínűsíthetően a napokban bejelentett FCA – PSA összeolvadásra vonatkozó terveknek is köszönhető.

Alfa Romeo, Technik Museum, Sinsheim

A német Technik Museum Sinsheim, amely több mint egymillió technikarajongó látogatót fogad évente, most egy különleges, 40 autóból álló kiállítással mutatja be az Alfa Romeo történetét.

Alfa Romeo NRING

Limitált szériával ünnepel az Alfa Romeo: a Giulia Quadrifoglio “NRING” és Stelvio Quadrifoglio “NRING” modellek a márka 108. születésnapja alkalmából, mindössze 108 példányban készülnek.

CONCORSO DELEGANZA VILLA DESTE 2018

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este a világ legritkább és legszebb autóinak szépségversenye, amelyet minden májusban a festői szépségű Comói-tó partján rendeznek meg.