Nagy visszatérésre készül Milák Kristóf

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2024.04.02 | Sport | Olvasási idő: 2 perc
Nagy visszatérésre készül Milák Kristóf

Hosszú kihagyás után visszatér a versenypályára Milák Kristóf: az olimpiai, háromszoros világ-, hatszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó az április 9-én kezdődő országos bajnokságon áll újra rajthoz.

A Duna Arénában megrendezésre kerülő versenyre leadott nevezések már elérhetőek a Magyar Úszószövetség oldalán, amelyből kiderül, mely számokban láthatjuk újra Milák Kristófot, aki utoljára tavaly áprilisban versenyzett. Ezután egy közel éves kihagyás következett, melynek során Milák felhagyott az edzésekkel, és a fukuokai világbajnokságot is kihagyta, hogy testileg-lelkileg feltöltődjön.

Milák Kristóf az év elején kezdett újra edzeni.

Milák Kristóf végül csak az idei év elején kezdte meg a felkészülést, a dohai világbajnokság után csatlakozott edzőjéhez, Virth Balázshoz, akivel az elmúlt hetekben Tenerifén edzőtáboroztak. Milák azóta is kerüli a nyilvánosságot, így jelenlegi formájáról kevés az információ.

A Magyar Úszószövetség rendszerében viszont látható, hogy Milák mely számokban nevezett az országos bajnokságra. Az első nap 100 méteres gyorson indul, amelynek jelenleg is tartja az országos csúcsát. Másnap a fő számában, a 200 méteres pillangóúszásban indul, de nevezett még 50 és 200 méteres gyorson, valamint 50 és 100 méteres pillangón is.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!