online férfimagazin

Lőw Zsolt - Bayern München

Lőw Zsolt: hosszú évek kitartó munkája van emögött

Lőw Zsolt szerint hosszú évek kitartó munkájának és némi szerencsének is köszönhető, hogy szerdán este a német bajnok Bayern München labdarúgócsapatát irányította a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, amelyet a házigazda bajor együttes 4-3-ra megnyert.

Geszti Péter - Adom a napom

Geszti Péter: visszahoztunk valamit egy jóval normálisabb, korábban létező Magyarországból!

Geszti Péter tíz év után mondott újra igent a televíziózásra. Augusztus végén indult műsora, az Adom a napom egyszerre merőben új formátum, ami ötvözi a streaming és a klasszikus televíziózás elemeit és egyszerre oldschool műfaj, hiszen elmondása szerint sikerült visszahozniuk valamit, egy jóval emberibb, jóval elfogadóbb, jóval normálisabb, korábban létező Magyarországból.

Dárdai Palkó - Hertha BSC 2023

Bizonytalan Dárdai visszatérése

Megsérült Dárdai Palkó a Hertha BSC Braunschweig elleni, vasárnapi bajnokijának 40. percében. A klub hivatalos tájékoztatása szerint a 24 éves játékos szalagja sérült, visszatérése pedig bizonytalan.

Mick Schumacher 2023

Mick Schumacher reagált a pletykákra

Sajtóértesülések szerint év végén távozhat a Forma-1-es világbajnoki sorozatból Mick Schumacher, a hétszeres vb-győztes Michael Schumacher fia, aki jelenleg a Mercedes istálló teszt- és tartalékversenyzőjeként tevékenykedik.