Milák Kristóf

Milák Kristóf - úszás - visszatérés - sport - online férfimagazin

Milák papíron már legyőzte riválisait

Milák Kristóf egy év szünet után versenyez újra a Duna Arénában zajló úszó országos bajnokságon, időeredményei alapján pedig azt lehet megállapítani, hogy hasonló formában lehet, mint legnagyobb ellenfelei.

Milák Kristóf - úszás - visszatérés - sport - online férfimagazin

Milák Kristóf szenzációs idővel nyert

Milák Kristóf egy év kihagyást követően kiváló eredménnyel tért vissza, a Duna Arénában zajló országos bajnokság keddi nyitónapján ugyanis nagyszerű idővel nyerte a 100 méter gyorsot, a másik nagy visszatérő, Hosszú Katinka pedig bronzérmet nyert 200 vegyesen, de az ideje még messze van az olimpiai szinttől.

Milák Kristóf - még nem láttatok mindent

Nagy visszatérésre készül Milák Kristóf

Hosszú kihagyás után visszatér a versenypályára Milák Kristóf: az olimpiai, háromszoros világ-, hatszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó az április 9-én kezdődő országos bajnokságon áll újra rajthoz.

Milák Kristóf - 2022 - Duna Aréna

Keményen bírálta Milák Kristófot a szövetségi kapitány

Sós Csaba szövetségi kapitány úgy véli, sürgősen le kell ülni Milák Kristóf edzőjével, “végigbeszélni vele és most már százszázalékos hőfokon végigvinni a felkészülést”, mert a több hónapot kihagyó és szeptember elején visszatérő olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó edzésmunkája az elmúlt másfél hónapban nem volt megfelelő.