cikkek a tagben

Milák Kristóf


Ők lehetnek a tokiói olimpia magyar hősei – TOP 10-es lista két meglepetéssel!

Tovább olvasom

Milák kristóf - tokiói olimpia - olimpiai bajnok

“Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor elérkezik az idő a váltásra, szükségszerű a megújulás. Én most eljutottam ehhez a ponthoz.”

Milák Kristóf - tokiói olimpia - ezüst érem

Milák Kristóf sokkal elégedettebben értékelte a 100 méter pillangón szerzett ezüstérmét, mint a 200-on nyert aranyát a tokiói olimpián, ahol előbbi számban mindössze 23 századdal maradt el a világcsúcsot úszó Caeleb Dresseltől.

Milák Kristóf - Michael Phelps

Minden idők egyik legeredményesebb úszófenoménja is elismerően nyilatkozott a magyar tehetségről és gratulált a friss olimpiai bajnoknak.

Milák kristóf - tokiói olimpia - olimpiai bajnok

A világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf olimpiai csúccsal nyert aranyérmet 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyének szerdai napján.

Milák Kristóf - Tokió - olimpia - 2021

Milák Kristóf toronymagasan a legjobb, Kenderesi Tamás pedig a nyolcadik idővel jutott tovább 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyeinek hétfői előfutamaiból.

tokiói olimpia legnagyobb magyar esélyesei

Íme, tíz magyar egyéniség, akinek szerintünk a legtöbb esélye van arra, hogy aranyérmet szerezzen saját maga, avagy éppen válogatott csapata számára a tokiói olimpián.

Milák Kristóf - Tokió - olimpia

Milák Kristóf világ- és háromszoros Európa-bajnok, valamint háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó, aki a 200 méteres pillangóúszás legnagyobb esélyeseként utazott Tokióba.

Milák Kristóf - 2021

A világcsúcstartó és világbajnok Milák Kristóf 200 méter pillangón fantasztikus, 1:52.50 perces idővel ért célba előfutamában az úszók olimpiai kvalifikációs országos bajnokságának keddi nyitónapján.

Milák Kristóf - világcsúcs

Edzője, Selmeci Attila szerint Milák Kristóf világbajnok úszó mentálisan a padlón volt, miután megfertőződött a koronavírussal.