cikkek a tagben

úszás


Kevés jobb dolog történhet a szervezeteddel, mint a rendszeres úszás!

Tovább olvasom

Kenderes Tamás - edzőváltás

Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó Tari Imre helyett Túrós Mátéval készül tovább.

Milák kristóf - tokiói olimpia - olimpiai bajnok

“Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor elérkezik az idő a váltásra, szükségszerű a megújulás. Én most eljutottam ehhez a ponthoz.”

rendszeres úszás

Az úszás az egyik legkedveltebb sportág, nem véletlenül: pozitív hatásaival könyvtárakat lehet megtölteni. Itt az ideje, hogy fejest ugorj és ússz!

Milák Kristóf - tokiói olimpia - ezüst érem

Milák Kristóf sokkal elégedettebben értékelte a 100 méter pillangón szerzett ezüstérmét, mint a 200-on nyert aranyát a tokiói olimpián, ahol előbbi számban mindössze 23 századdal maradt el a világcsúcsot úszó Caeleb Dresseltől.

Cseh László - tokiói olimpia - utolsó verseny

Bár az időeredményével elégedetlen volt, mégis megnyugodva zárta le pályafutását Cseh László, aki utolsó versenyén hetedik lett 200 méter vegyesen a tokiói olimpia úszóversenyének pénteki napján.

Cseh László - tokiói olimpia

A továbbjutás azt jelenti, hogy Cseh László pénteken zárja le kiemelkedő karrierjét, melyet többek között két világbajnoki cím és hat ötkarikás érem fémjelez.

Milák kristóf - tokiói olimpia - olimpiai bajnok

A világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf olimpiai csúccsal nyert aranyérmet 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyének szerdai napján.

Verrasztó Dávid - 2021 - Tokió

Az elsők között érkezett meg Budapestre Verrasztó Dávid, aki nagy súlyt cipelt magával egész eddigi karrierje során, hiszen Európa-bajnok és vb-ezüstérmes létére rosszul sikerültek az olimpiái.

Milák Kristóf - Tokió - olimpia - 2021

Milák Kristóf toronymagasan a legjobb, Kenderesi Tamás pedig a nyolcadik idővel jutott tovább 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyeinek hétfői előfutamaiból.