cikkek a tagben

sport


Szilágyi Áron pszichológusa elárulta, mi volt a tokiói siker mentális felkészülésének kulcsa

Tovább olvasom

Fogfájós ló és nőgyűlölő perverzek – sztárok, akik a legabszurdabb okok miatt hagyták ki a tokiói olimpiát

Tovább olvasom

Nincs olimpia doppingbotrány nélkül

Tovább olvasom

Milák Kristóf - tokiói olimpia - ezüst érem

Milák Kristóf sokkal elégedettebben értékelte a 100 méter pillangón szerzett ezüstérmét, mint a 200-on nyert aranyát a tokiói olimpián, ahol előbbi számban mindössze 23 századdal maradt el a világcsúcsot úszó Caeleb Dresseltől.

Djokovic - tokiói olimpia - vigasztalhatatlan vagyok

Djokovic legutóbb a római salakpályás torna döntőjében kapott ki, azóta sorozatban 22 mérkőzésen nyert. Idén ez mindössze a negyedik veresége volt a szerb világsztárnak.

Cseh László - tokiói olimpia - utolsó verseny

Bár az időeredményével elégedetlen volt, mégis megnyugodva zárta le pályafutását Cseh László, aki utolsó versenyén hetedik lett 200 méter vegyesen a tokiói olimpia úszóversenyének pénteki napján.

Szilágyi Áron - tokiói olimpia - 2021

“Nagyon sokan tudnak jól vívni, nagyon sokan tudnak nagyon jól vívni, de azt a mentális terhet, amely ilyenkor 7-8 percig tart, nem biztos, hogy mindenki jól tudja viselni.”

olimpia - sztárok, akik kihagyták a tokiói olimpiát

A világ napok óta a tokiói olimpia hőseiről beszél, de kik azok, akik nem lehetnek ott a legnagyobb sportos seregszemlén? És vajon miért maradtak távol? Az okok néha egészen elképesztőek…

Milák Kristóf - Michael Phelps

Minden idők egyik legeredményesebb úszófenoménja is elismerően nyilatkozott a magyar tehetségről és gratulált a friss olimpiai bajnoknak.

Cseh László - tokiói olimpia

A továbbjutás azt jelenti, hogy Cseh László pénteken zárja le kiemelkedő karrierjét, melyet többek között két világbajnoki cím és hat ötkarikás érem fémjelez.

olimpia - doppingbotrány

A nemzetközi sportversenyek és az olimpiák visszatérő problémája a tiltott teljesítményfokozók használata.

Milák kristóf - tokiói olimpia - olimpiai bajnok

A világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf olimpiai csúccsal nyert aranyérmet 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyének szerdai napján.