Előzetest kapott Lionel Messi dokusorozata

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2023.12.29 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Előzetest kapott Lionel Messi dokusorozata

Lionel Messi bebizonyította, vitathatatlanul a legjobb, elérte az álmát és a futballtörténelem egyik leglátványosabb vb-döntője után végre teljessé vált a csillogó éremkollekció: Argentína ikonja tavaly decemberben világbajnok lett, felért a csúcsra.

Nyolc Aranylabda, négy Bajnokok Ligája, egy Copa America, tíz La Liga, egy Ligue-1 győzelem és egy világbajnoki trófea után most pedig dokusorozat készül minden idők egyik legjobb játékosáról: a Messi’s World Cup: The Rise of a Legend című dokumentumfilm-sorozat február 21-én érkezik az Apple TV+ platformjára, most pedig az első előzetes is megérkezett hozzá.

Az epizódok Lionel Messi világbajnoki menetelését követik végig és bemutatják az utat, ami a sportág legmagasabb dicsőségéhez vezetett.

Messi pályafutásának íve mellett személyes beszélgetések és archív felvételek is kísérik a történetet, valamint megszólalnak korábbi csapattársak, edzők, ellenfelek, szakkommentátorok és az alkotók a szurkolókat is bevonják a narratívába.

A film külön kiemeli, mennyire megterhelő volt mentálisan Messi számára az a felelősség, amit a válogatott csapatkapitányaként viselt, mint kora egyik legkiemelkedőbb futballistája: miután visszatért a válogatottba, a 2022-es tornán valóban hátára vette az argentin csapatot. Az idén elért nyolcadik Aranylabdával pedig újra megkoronázta egyedülálló karrierjét.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!