cikkek a tagben

sorozat


Tony Soprano visszatér, előzetest kapott a Maffiózók előzményfilmje

Tovább olvasom

Bruce Lee hagyatéka vérrel borítja San Francisco utcáit

Tovább olvasom

A Mandalorian új része a legjobb Star Wars a Jedi visszatér óta

Tovább olvasom

Jelenetek egy házasságból - HBO - 2021

Szeretet, gyűlölet, vágy, monogámia és házasság – a Jelenetek egy házasságból a hosszú távú párkapcsolat esszenciáját vitte képernyőre, most pedig Oscar Isaac és Jessica Chastain tolmácsolásában gondolták újra, milyen lenne a svéd pár 1973-as története a modernkori Amerikában.

THE MANY SAINTS OF NEWARK - TONY SOPRANO

David Chase sorozata lebilincselő, humoros és izgalmas, amit briliáns alakítások tarkítanak, a Maffiózók előzményfilmjéhez érkezett friss előzetes pedig legalább ilyen ígéretes moziélménnyel kecsegtet.

Jóbarátok 2020 május

A rövid videóban felcsendül a híres főcímdal átdolgozott verziója is.

Kiefer Sutherland - kémsorozat

Az új produkcióban Kiefer Sutherland James Weirt alakítja, egy privát kémszervezet ügynökét, aki a demokrácia megőrzéséért vívott harc kellős közepén találja magát.

Besúgó - HBO - 2021

Besúgó címmel új, nyolc részes magyar gyártású sorozatot forgat az HBO; a széria története 1985-ben játszódik és a politikai változások küszöbén álló kommunista Magyarország időszakát mutatja be.

Snowpiercer - kritika

Ha átvergődjük magunkat a kezdeti ellenérzéseken, egy nagyon is élvezhető, jó ötleteket megvalósító, izgalmas sorozatot kapunk.

Rendhagyó sorozattal indította útjára a Marvel a negyedik fázisát. Elstartolt a WandaVision sitcomja, amellyel a Bosszúállók beköltöznek a nappalinkba! (Taps, lábdobogás, ováció!)

Clarice 2021

A Mads Mikkelsen-Hugh Dancy főszereplésével 2013-2015 között futott Hannibal sorozat után a kannibál pszichiáter története egy újabb tévés szériát ihletett, azonban ebben lesz egy nagy csavar.