sorozat

Úriemberek - The Gentlemen - sorozat - Netflix - film - online férfimagazin

Jöhet az Úriemberek második évada?

Guy Ritchie 2019-es gengszterkomédiája ihlette a Netflix új kultsorozatát, melyet maga “a brit Tarantino” fejlesztett. De vajon van reális esély egy második évadra, vagy nyolc epizód után örökre búcsút inthetünk a Horniman- és a Glass-családnak?

Netflix - sorozat - 3-test-probléma - online férfimagazin

Krimibe illő gyilkosság a legfelkapottabb Netflix-sorozat hátterében

A Trónok harca alkotóinak vadonatúj Netflix-sorozatát már premierje előtt sikervárományosként emlegették, és nem is cáfolt rá a szakma és a publikum elvárásaira. Csakhogy a produkció színfalai mögött egy megrázó gyilkossági ügy is kibontakozott: megölték Lin Csit, a milliárdos médiavállalkozót, akinek cége a széria alapjául szolgáló regény szerzői jogát birtokolta.

Netflix - sorozat - 3-test-probléma - online férfimagazin

Új sorozat tarol a Netflixen

Alighogy bemutatták, a magyar nézők körében máris a Netflix legnézettebb sorozata lett: A 3-test-probléma megelőzte Guy Ritchie gengsztersorozatát és a Gyilkossági ügyek: New Yorkot is. De mi rejlik a Trónok harca alkotóinak legújabb projektje mögött?

Kevin Costner új western - westernfilm

Yellowstone: Kevin Costner mégis visszatérhet a fináléra

Nemsokára lezárul korunk legsikeresebb neowestern-sorozata. Többször lehetett hallani arról, hogy a főszerepet alakító Kevin Costner nem fog feltűnni az ötödik évad utolsó epizódjaiban, most viszont úgy tűnik, minden akadály elhárult a visszatérése elől.

Jeff Goldblum - Kaos - netflix - sorozat - film - online férfimagazin

Jeff Goldblum a mennybe ment

Valószínűleg keresve sem találnánk jobb 21. századi Zeuszt Jeff Goldblumnál. Sármos, bölcs és extrém menő. A Jurrasic Parktól hosszú út vezetett az Olümposz tetejére, de a Netflix hamarosan érkező új, KAOS című sorozatában Jeff Goldblum alakítja az arany Casiót viselő és épp identitásválságot átélő Zeuszt.

Christopher Nolan legjobb filmjei - 2023

Christopher Nolan 15 éve dédelgetett álomprojektje

A világhírű rendező karrierjének csúcsára ért az Oppenheimer című történelmi drámával, mely hét aranyszobrot zsebelt be az idei Oscar-gálán. Iparági hírek szerint, Christopher Nolan a fényes sikert követően sem ül a babérjain: máris nekilátott következő mozija előkészítésének.